Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Zagreb v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežen zajtrk za 2 osebi

Hotel Zagreb v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 51 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni Economy sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežen zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Če želite obiskati največje mesto v Dalmaciji, se odpočiti v mestusredozemskega podnebja, ki ima kar 2700 sončnih ur na leto, ali pa preprostouživati ​​v čarih mesta Split, potem je hotel Zagreb idealna izbira za vas!


Napočitnicah ali poslovnem potovanju - prijazno osebje hotela Zagreb vam je na voljo! Hotel Zagreb se nahaja v vzhodnem delu Splita, v turističnemnaselju "Duilovo". S svojimi številnimi kapacitetami, urejenostjo,prostornostjo, dobrem položajem, zelo ugodnih cenah in bogatim naravnim okoljem,je hotel idealna izbira za vse generacije! Hotel Zagreb ima skupno 174 namestitvenih enot. Vsaka sobaima balkon, klimatsko napravo, LCD-televizijo, telefon, brezžični internet inkopalnico s prho. 


Hotel je oddaljen le 4,5 km od zgodovinskega dela mesta, priljubljena plaža Žnjan pa le 400 m. Bogata turistična ponudba mesta Split vas zagotovo ne bo razočarala. V bližini hotelaje soseska ,, Žnjan ", kjer so številne restavracije, kavarne in plaža,kar bo zagotovo zadovoljilo vaše potrebe in pričakovanja, ne glede na to katerigeneraciji pripadate.Zagotovo boste navdušeni tudi nad Splitsko Rivo, ki je polnaljudi, tako pozimi kot tudi poleti. Riva je polna številnih barov, kjer seboste z lahkoto prepustili sproščenemu vzdušju mesta, v številnih restavracijahpa lahko razvajate svoje brbončice ob ponudbi dalmatinskih specialitet.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.