Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Klimt Hotel , Dunaj, Avstrija - 199 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Klimt Hotel , Dunaj, Avstrija - 199 EUR - 3x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dobrodošli v Klimt Hotel & Apartments na Dunaju! Obiščite ta ljubek in edinstven hotel v mestu z zelo bogato zgodovino! Izkoristite odlično ponudbo z vključenim zajtrkom, ter se odpravite na avanturo po Dunaju!


Osupljivo mesto ob Donavi: avstrijska prestolnica in politično ter kulturno središče naše severne sosede. Živahno mesto, kjer se prepletajo okusi, presunljive arhitekturne stvaritve in kultura. Le kdo ne pozna Sacher torte, umetnikov kot so Mozart, Bach in Schubert, ki so močno zaznamovali dunajsko glasbeno okolje, pa Schönbrunn palače in neskončno priljubljenega dunajskega zrezka? Seveda pa je ni čez dunajsko kavo. Močno, opojno … povsem omamno. Priporočamo vam obisk dunajskega živalskega vrta, kjer bivajo prisrčne pande!


Klimt Hotel & Apartments se nahaja na sončni, mirni lokaciji zahodno od mesta - priročno se nahaja v bližini metro linij U3 in U4, ki vas lahko pripeljeta do centra mesta. Z lokacijo v neposredni bližini palače Schönbrunn, Klimt Hotel je idealno izhodišče za vse turistične ali poslovne dejavnosti na Dunaju in njegovi okolici. Cilj tega družinskega hotela je, da se vsak gost počuti, kot doma in občuti domačo atmosfero. Na voljo je brezplačni Wi-Fi po celi hiši!


Uživajte v elegantnem dunajskem slogu in udobju dvoposteljnih sob, ki so opremljene s francosko zakonsko posteljo. Poleg tega, v sobi se nahajata TV z ravnim zaslonom in miza. Če ste v razpoloženju za kavo ali čaj, je v sobi tudi grelnik za vodo.
Sodobno opremljene kopalnice vsebujejo kad ali tuš, WC in sušilec za lase. Glede komunikacije, je na voljo telefon z direktno povezavo in brezplačen dostop do interneta.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.