Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Mallnitz, Ferienhotel Alber 3*: SPA počitnice v bližini 3-eh avstrijskih smučišč Ankogel, Mölltaler in Gastein valley le 219 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in SKI BUS!

Mallnitz, Ferienhotel Alber 3*: SPA počitnice v bližini 3-eh avstrijskih smučišč Ankogel, Mölltaler in Gastein valley le 219 € za 2 osebi. Vključen polpenzion in SKI BUS!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolne zimske počitnice v bližini 3-eh avstrijskih smučič: Ankogel in Mallnitz oddaljen le 3,5 km, Mölltaler Gletscher (oddaljen 20 km) in Gastein valley (15 km z vlakom)! Prijazen družinsko voden hotel stoji sredi narodnega parka...


Preživite čudovite zimske počitnice v Avstriji, v neposredni bližini 3 različnih smučišč: Ankogel in Mallnitz oddaljen le 3,5 km do koder se lahko zapeljete z brezplačnim SKI BUSom, Mölltaler Gletscher, ki je oddaljen le 20 km in Gastein valley le 15 km, z vlakom le 12 minut! Naj bo letos vaš gostitelj htel Ferienhotel Alber 3*. Hotel je odlično izhodišče za vse tiste, ki želijo uživati v naravi ter doživeti sproščujoč SPA oddih v Avstriji. Vabimo vas, da si ogledate tudi predstavitveni video hotela.
Ferienhotel Alber ponuja prostoren spa z raznoličnimi savnami, s parno kopeljo, z masažno kadjo, infrardečo kabino zdravja, raznimi blatnimi kopelmi, s paketi spa in z lepotnimi tretmaji ter masažami.
Na voljo so tudi varstvo otrok, starejših od 3 let, otroška igralnica, soba z namiznim tenisom, najem gorskih koles, trgovina s pohodniško opremo in trata za sončenje. Najamete lahko pohodne palice, nahrbtnike, plezalne čevlje in merilec srčnega utripa.
Planota Mallnitz na 1.200 metrih nadmorske višine je odlično izhodišče za izlete v neokrnjeno pokrajino narodnega parka Visoke Ture.
Med bivanjem vam nudijo brezplačno kartico Narodni park Koroška, ki omogoča obisk mnogih znamenitosti brezplačno.
Podarite si rajski oddih v čudovitih avstrijskih gorah ter nepozabna SPA sprostitev v Ferienhotel Alber 3*. >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.