Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Amedia Hotel Graz - Oddih v Gradcu, Gradec, Avstrija - 150 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Amedia Hotel Graz - Oddih v Gradcu, Gradec, Avstrija - 150 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne glede na to, ali gre za mestni oddih ali službeno potovanje: BEST WESTERNPLUS Amedia Hotel Graz vam ponuja najboljše udobje in izjemne storitve vočarljivem vzdušju.

BESTWESTERN PLUS Amedia Hotel Graz  jeposlovni hotel v srcu Gradca za poslovne in posamezne turiste.Zgodovinsko središče je oddaljeno le nekaj minut hoje, tramvaj pa je na voljoneposredno pred hotelom. Za obiskovalce trgovskih razstav, kongresov inprireditev je hotel idealna izbira, saj se nahaja nasproti mcg Gradec -razstavnega centra in mestne hiše!

Nudijo 115 sob kategorije Standard in Superior s čudovitimrazgledom s terase. Hotelske sobe so odlična kombinacija dizajna in modernosti.Imajo zakonsko posteljo ali dvojno posteljo, klimatsko napravo in kopalnico skadjo ali tušem in WC-jem. Veliko pozornost namenjajo uspešni kombinacijitehnologije in udobja. Njihov koncept FREE MEDIA omogoča brezplačne telefonskeklice v 24 držav in brezplačen WLAN.

Klimatizirane sejne sobe so opremljene z najsodobnejšokonferenčno tehnologijo, tako da je lahko vaša konferenca, seminar, srečanje,predstavitev ali delavnica uspešna. Gostom je na voljo tudi uporaba savne in fitnesa.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.