Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

The Church Village - Oddih v Rimu, Rim, Italija - 189 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni ali Twin sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

The Church Village - Oddih v Rimu, Rim, Italija - 189 EUR - 3x nočitev v Superior dvoposteljni ali Twin sobi za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Rim, čudovito večno mesto. Mesto številnih znamenitosti in popularna turistična postojanka za turiste s celega sveta. Obiščite veličasten Kolosej, prelepo Fontano di Trevi in živahno Piazzo di Spagna, poskusite pravo italijansko pico in omamno dišečo kavo … odkrijte Rim v enkratnem italijanskem slogu!

Da bi vaše bivanje v Rimu bilo še bolj prijetno pa lahko obiščite Church Village, hotel, ki je del (skupaj s cerkvenopalačo) večnamenskega centra The Church Congress & Expo. 2800 kvadratnihmetrov konferenčnega prostora v središču Rima. The Church Village je obkrožen zvelikim, lepim vrtom, kje se lahko sprostite in uživate v miru. Hotel se nahajazraven največjega rimskega parka, Villa Doria Pamphili, in manj kot 3 km odVatikana.  


Hotelvsebuje 200 sob, ki so razdeljene v 4 stavbe, in se redno obnavljajo tervzdržujejo, nahajajo se pa zraven centralne stavbe, ampak ne v središčukompleksa, kar gostom omogoča, da uživajo v trenutkih miru in sprostitve.Obiščite čudovit vrt s starimi drevesi in kmečko hišo iz 1400. leta. Vse sobe vhotelu imajo satelitsko televizijo in klimatsko napravo. Wi-Fi je brezplačen inna voljo na vseh področjih v hotelu. 


Dan lahko začnete s samopostrežnim zajtrkom, ki je na voljomed 06.30 in 10.00. uro. Potem se sprostite in uživajte v mirnem območju TorreRossa, stran od mestnega središča Rima.  Če ste v razpoloženju za raziskovanje, lahko greste nalokalni avtobus zunaj hotela in pridete do podzemne postaje Cornelia, kipovezuje postajo Termini in španske stopnice. Avto lahko pustite pri hotelu, sajje parkirišče brezplačno.


Rim - večno mesto želja, ki buri duhove popotnikov s celega sveta. Pustite mestu, da vas začara s svojim nepremagljivim šarmom in tisočletno zgodovino, ter spoznajte vse glavne znamenitosti, ki krasijo ta italijanski biser.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.