Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa Palace, Novi Sad, Srbija - 30 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Villa Palace, Novi Sad, Srbija - 30 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novi Sad ima vso potrebno raznolikost, ki je potrebna zasodobni turistični center, ki se trudi ostati zapažen. Izkoristite priložnostin raziščite to prečudovito mesto v Srbiji.


Vila Palace ponuja klimatizirano nastanitev v Novem Sadu. Vobjektu lahko bivajo tudi hišni ljubljenčki. Gostom je na uslugo tudi bar v sklopu objekta. Privatno parkirišče vsklopu vile je brezplačno. Vse sobe imajo TV z ravnim zaslonom, nekatere pa ponujajotudi pogled na bazen ali vrt. Nastanitvene enote prav tako zajemajo lastnokopalnico s tušem. Recepcija objekta dela24 ur dnevno. 


Novi Sad je prestolnica pokrajine Vojvodina in drugo največje mesto v Srbiji. Mesto je polno zelenih površin ter znamenitosti. Od številnih turističnih znamenitosti vam priporočamo reko Donavo in znano sprehajališče »Beogradski kej« ter številne plaže ob reki, od katerih je najlepša in najbolj urejena »Štrand«. Mesto, ki ga turisti prvo obiščejo je Petrovaradinska trdnjava, zgrajena v 17. In 18. stoletju in predstavlja zgodovinski spomenik. Tam se nahajajo tudi Muzej mesta Novi Sad, Akademija umetnosti, observatorij in arhiv mesta, prav tako pa se tukaj vsak julij tradicionalno odvija glasbeni festival EXIT, ki velja za najboljši festival v Evropi. Po obisku trdnjave se sprehodite do mestnega središče, priporočamo sprehod skozi Dunavski park. V bližini mesta se nahaj 17 znanih samostanov na Fruški gori, ki so bili grajeni med 15. In 18. stoletjem. Obisk vam bom ostal v spominu še dolgo časa, ne samo zaradi kulturne vrednosti, temveč tudi zaradi naravnih lepot, ki jih ponuja Fruška gora.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.