Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Zeliščna mazila po vaši izbiri - KONJSKI GEL, OGNJIČEVO MAZILO ali gel VRAŽJI KREMPELJ. Z nakupom prejmete kar 250ml kvalitetnega zeliščnega mazila.

Zeliščna mazila po vaši izbiri - KONJSKI GEL, OGNJIČEVO MAZILO ali gel VRAŽJI KREMPELJ. Z nakupom prejmete kar 250ml kvalitetnega zeliščnega mazila.

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Naturhof KONJSKI BALZAM, čili gel, 250 ml - Lajša občutek težkih nog, sprošča in ustvarja občutek ugodja. Je tradicionalen zeliščni balzam z ekstratom čilija, z blagodejnim grelnim učinkom in je primeren za nego kože v predelu mišic, kosti in sklepov. S svojimi dragocenimi sestavinami osvežuje, poživlja in obenem sprošča bolečine. Zaradi svojih čudovitih lastnosti je pogost spremljevalec pohodnikov in športnikov. Priporočeno za uporabo bolečih nog in hrbta. Navodila za uporabo: Gel vtrite na boleče mesto. Nanesite na večjo površino kože in ga temeljito vmasirajte. Če je potrebno ponovite večkrat na dan.
 
Naturhof OGNJIČEVA KREMA, 250 ml - Je idealna za nego občutljive, suhe in grobe kože. Ognjičevo mazilo je odlično naravno sredstvo za nego kože obraza, rok in nog. Izvleček ognjiča in dragoceno repično olje daje koži vlago in jo naredi gladko in voljno. Krema se hitro vpije, ne pušča neprijetnih ostankov maščob, zmanjšuje pore in ščiti kožo pred vplivi vremena in okolja. Navodila za uporabo: po kopanju, britju in sončenju. Za nego otroške kože. Odlična podlaga za ličila. Večkrat dnevno vtiramo na želena mesta. Za mehčanje kože nanašamo v debelejših slojih.
 
Naturhof VRAŽJI (hudičev) KREMPELJ, gel, 250 ml – Izvleček korenin hudičevega kremplja iz južno Afriške savane in dragocenimi eteričnimi olji ima prijeten in sproščujoč učinek na telo, podpira naravno nego sklepov, vezi in kože. Mazilo ščiti, neguje kožo in jo naredi mehko in gladko. Navodila za uporabo: uporabite po potrebi. Balzam nežno nanesite na problematičen predel in vmasirajte, da se v celoti vpije.
Opozorilo: Preprečiti stik z očmi, usti in nosu. Po uporabi si dobro operite roke. Mazilo ni primerno za dojenčke in majhne otroke. Hraniti izven dosega otrok, na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Samo za zunanjo uporabo. Izdelek ni namenjen uživanju. Ne uporabljajte v primeru alergije na nebinovke (npr. marjetice, ivanjščice...).
DERMATOLOŠKO PREIZKUŠENO. PROIZVEDENO V NEMČIJI.
Sestavine: glej Ingredients.
Rok trajanja: glej simbol na embalaži.
Proizvajalec: Stolz GmbH, Graf-Zeppelin-Str. 5, Nemčija. Uvoznik: Naročnina Čukec d.o.o., Ul. Ivana Selana 22, 1351 Brezovica pri Ljubljani.
DERMATOLOŠKO PREIZKUŠENO. PROIZVEDENO V NEMČIJI.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.