Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Skok Mozirje: SPA manikura in / ali pedikura s permanentnim lakiranjem že od 18,90 €

Wellness Skok Mozirje: SPA manikura in / ali pedikura s permanentnim lakiranjem že od 18,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Prihranite svoj dragoceni čas - Permanentno lakiranje je idealna rešitev. S permanentnim ali gelish lakiranjem boste na skrbi, povezane z lakiranjem, lahko pozabile kar za 2 do 3 tedne! Skok SPA manikira in/ali pedikura z obstojnim...


Prava ženska je dama v pravem pomenu besede, lepa, urejena, čustvena, strastna, hkrati nežna in odločna, samozavestna in zapeljiva.  Prava ženska je negovana, ukvarja se s športom, pazi na prehrano, predvsem pa se ima rada, zato si zna vzeti čas zase in dovoli da jo drugi razvajajo....
Wellness Skok
... Tukaj nastopi Wellness Skok Mozirje Če jim dovolite, Vam pomagajo se sprostiti in zaživeti v svoji vlogi čudovite ženske.  Nudijo Vam različne vrste nege obraza ali celotnega telesa. Pomagajo Vam, da izkoristite in še bolj poudarite svoje atribute z ličenjem, manikiro, pedikuro, oblikovanjem obrvi, depilacijo ali podaljševanjem trepalnic. Pri razvajanju pa si izobraženo osebje pomaga s kakovostnimi izdelki. Kozmetika Afrodita s svojimi naravnimi in okolju prijaznimi izdelki zagotavlja prvovrstne učinke in dotik narave na Vašem telesu.
Pedikura
Stopala so tisti del telesa, ki je najbolj obremenjen. V Studiu lepote Apartmajev in wellnessa Skok v Mozirju poskrbijo za vaše nožice.
Pedikura vključuje tudi odstranjevanje otiščancev in kurjih očes. Antistresna nega nog je je specializirana nega – trda koža na prstih, podplatih ali petah ne reže. Najprej kožo omehčamo z namakanjem, jo negujemo s posebnimi preparati in jo opilimo z lopatasto pilo ali stržkom za kožo.Vključuje namakanje nog v masažni kopeli, odstranjevanje trde kože, nego nohtov in stopal ter masažo. Pedikura vključuje tudi odstranjevanje otiščancev in kurjih očes.
PERMANENTNO LAKIRANJE GELISH
Sijoči, trdni, odporni in hitro urejeni nohti, ki lahko trajajo več tednov…Vrhunski geli znamke Indigo in LAIF so fleksibilni, dolgoobstojni in se dajo hitro in enostavno odstraniti brez poškodb na naravnih nohtih. Gelish omogoča, da na naravnih nohtih skrijemo manjše nepravilnosti nohta ali jih samo učvrstimo. Bazni gel oz. podlaga daje zaupanje, saj se gel ne dviguje ali lušči, zaključni gel pa da visok sijaj, ki je dolgo obstojen. Sistem je primeren tako za naravne nohte, kot tudi za umetne nohte. Za vse tiste, ki si želijo popolno nalakirane nohte, obstojne tudi do 5 tednov.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.