Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Wellness Skok Mozirje: Kisikova nega obraza (60 min.) le 25 €

Wellness Skok Mozirje: Kisikova nega obraza (60 min.) le 25 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Nega z izdelki PURE OXYGEN kozmetike Afrodita vsebujejo moč čistega kisika, ki koži pomaga, da ponovno »zadiha«. Koža je po negi kot prerojena: rožnata, voljna, spočita in vidno pomlajena. Tretma zajema postopke globinskega...


Prava ženska je dama v pravem pomenu besede, lepa, urejena, čustvena, strastna, hkrati nežna in odločna, samozavestna in zapeljiva.  Prava ženska je negovana, ukvarja se s športom, pazi na prehrano, predvsem pa se ima rada, zato si zna vzeti čas zase in dovoli da jo drugi razvajajo....
Wellness Skok
... Tukaj nastopi Wellness Skok Mozirje Če jim dovolite, Vam pomagajo se sprostiti in zaživeti v svoji vlogi čudovite ženske.  Nudijo Vam različne vrste nege obraza ali celotnega telesa. Pomagajo Vam, da izkoristite in še bolj poudarite svoje atribute z ličenjem, manikiro, pedikuro, oblikovanjem obrvi, depilacijo ali podaljševanjem trepalnic. Pri razvajanju pa si izobraženo osebje pomaga s kakovostnimi izdelki.  Profesionalna linija Skintruth  vsebuje spojine naravnih izvlečkov in eteričnih olj in tako zagotovi popolno nego kože. Kozmetika Afrodita pa s svojimi naravnimi in okolju prijaznimi izdelki zagotavlja prvovrstne učinke in dotik narave na Vašem telesu.
Vinska nega obraza
S pomočjo blagodejnega vlažilnega kompleksa, olja grozdnih pečk, izvlečka belega grozdja in šampanjca predstavlja bogato vlažilno in obnovitveno nego obraza. Spodbuja naravno delovanje kože in omili prezgodnje znake staranja. Tretma zajema postopke globinskega čiščenja, oblikovanja obrvi ter nadaljno nego z izbrano linijo.
Kozmetika Afrodita
Za nege obraza uporabljajo kozmetiko Afrodito. Kozmetika Afrodita, brez nje preprosto ne gre. Njena filozofija in razvoj temelji na naravnih sestavinah. V posameznih formulah izdelkov se pojavljajo v takih razmerjih, da je njihovo sinergično učinkovanje najboljše in popolnoma v skladu  z namenom izdelka. Nudi brezpogojno ugodje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.