Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Park Boutique Hotel, Varaždin, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni retro sobi ali sobi park za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Park Boutique Hotel, Varaždin, Hrvaška - 72 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni retro sobi ali sobi park za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


"Posebnost na edinstveni lokaciji"! Park BoutiqueHotel je dizajnerski hotel s štirimi zvezdicami, ki nudi vrhunske storitve inedinstveno vzdušje ter številne storitve, zato je idealna izbira za celoletnoturistično destinacijo za preživljanje sproščujočega oddiha ali za poslovendopust.  

Nahaja se v središču Varaždina, v parku Vatroslav Jagića, enemuod zgodovinskih simbolov mesta, predstavlja pa povsem izvirno urbano zgodbo spridihom tradicije, vtkane v podrobnosti objekta. Udobna nastanitev v eni izmed19 sodobno opremljenih sob in gastronomske specialitete naše restavracije so zagotovorazlog, da se boste v Park Boutique Hotelu počutili čudovito!  

A la carte restavracija Park Boutique Hotela se nahaja vzelo atraktivnem prostoru, ki temelji na viziji kulinarične ponudbe lokalnih jediin sodobne kuhinje z vrsto odličnih vin in žganih pijač. Meniji so zasnovani inposebej pripravljeni za prikaz vizije vrhunske in cenovno dostopne gastronomskefilozofije, naša tradicija gostinstva pa je izkušnja, h kateri se boste zveseljem vračali.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.