Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Expo Congress Hotel Budapest, Budimpešta, Madžarska - 99 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Expo Congress Hotel Budapest, Budimpešta, Madžarska - 99 EUR - 2x nočitev v Standard dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novona Megabonu! Obiščite Budimpešto in hotel s štirimi zvezdicami Expo Congress,ki ponuja 160 stilno opremljenih sob v skladu z najnovejšimi trendi. Elegantnoopremljene sobe nudijo vso sodobno opremo, ki ustreza potrebam poslovnihpotnikov in gostov morebitnih kongresov ter tistih, ki želijo obiskatiBudimpešto v prostem času.


Uživajte v svoji zasluženi sprostitvi v udobno opremljeni standardni sobi ExpoCongress Hotela. Standard s - obe so idealne za poslovneže in popotnike ter vsebujejonajnovejše štirizvezdične hotelske dodatke. Vse sobe imajo dve ločeni enojnipostelji ali eno zakonsko posteljo. Vse Standardne sobe imajo elegantno inprostorno prho.


Vsako nadstropje hotela je opremljeno s sobami s povezovalnim prostorom, ki soidealne za poslovna potovanja ali za družinska bivanja. Obstajajo tudi številnesobe z dostopom za invalidske vozičke.


Sky Bar se nahaja na višini 50 metrov, v 12. nadstropju Expo Congress Hotelater ponuja čudovit razgled na Budimpešto. Če se želite sprostiti in osvežiti ponapornem dnevu na sejmu ali po dolgem izletu v Budimpešti, to lahko naredite vsodobnemu spa centru na zadnjem nadstropju hotela. V istem nadstropju hotela sotudi sodobno opremljeni fitnesi. Zaradi čudovitega panoramskega pogleda naBudimpešto, bo vaša telovadba resnično edinstveno doživetje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.