NOVOST NA PODROČJU DEPILACIJE TUDI V LJUBLJANI! BON V VREDNOSTI 1000€ ZA ODSTRANJEVANJE DLAČIC Z DIODNIM LASERJEM, NA PREDELU TELESA PO VAŠI IZBIRI, UČINKOVIT TUDI ZA DEBELEJŠE DLAKE. Salon Phyt's v Ljubljani!

NOVOST NA PODROČJU...

NOVOST NA PODROČJU DEPILACIJE TUDI V LJUBLJANI! BON V VREDNOSTI 1000€ ZA ODSTRANJEVANJE DLAČIC Z DIODNIM LASERJEM, NA PREDELU TELESA PO VAŠI IZBIRI, UČINKOVIT TUDI ZA DEBELEJŠE DLAKE. Salon Phyt's v Ljubljani!

1.000,00 €
Cena
90%
Popust
900,10 €
Prihranek
99,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Ponudba vsebuje: VREDNOSTNI BON ZA LASERSKO ODSTRANJEVANJE DLAK Z DIODNIM LASERJEM po ceniku ! VREDNOST BONA JE 1000€, POPUST PA KAR - 90%!Novost letošnje jeseni v LJUBLJANI Diodni laser JE v splošnem bolj učinkovit kot SHR, posebno pri tistih s temno poltjo in debelejšimi dlakamiŠtevilo obiskov je odvisno od izbire predela telesa (roke, noge, bikini, pod pazduho, prsih...), kjer želite odstraniti dlačice !LOKACIJA: LJUBLJANA-Rudnik, Ukmarjeva 2, Vhod C-III, 3. nadstropje, 030/ 248 339Rok unovčenja: 31.12.2018
Novejša tehnologija:
prodre globje v kožoodstranjuje tudi dlake z globljimi koreninamideluje bolj neposredno na dlakovečja varnost -> manj segreva okoliško tkivomanjše število tretmajev v primerjavi z IPL napravamiboljša učinkovitost na temni kožiDelovanje:
Diodni laser generira usmerjeno svetlobo točno določenega dela barvnega spektra. Za razliko od SHR ali IPL naprav gre izključno za svetlobo rdeče barve, ki je bolj usmerjena v lasni folikel in ga hitreje segreje ter prodre globlje v kožo.
Zato je diodni laser v splošnem bolj učinkovit, posebno pri tistih s temno poltjo in debelejšimi dlakami. Ker je svetloba usmerjena, se poškoduje samo dlaka, manj vpliva na okoliško tkivo.

Lokacija

Ukmarjeva ulica 2
1000 Ljubljana
Slovenija

Partnerska ponudba - e-kupon | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »NOVOST NA PODROČJU DEPILACIJE TUDI V LJUBLJANI! BON V VREDNOSTI 1000€ ZA ODSTRANJEVANJE DLAČIC Z DIODNIM LASERJEM, NA PREDELU TELESA PO VAŠI IZBIRI, UČINKOVIT TUDI ZA DEBELEJŠE DLAKE. Salon Phyt's v Ljubljani!«