Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Remisens Premium Hotel Kvarner - Luksuzen wellness oddih, Opatija, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v Standard sobi (stran cesta) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Remisens Premium Hotel Kvarner - Luksuzen wellness oddih, Opatija, Hrvaška - 199 EUR - 2x nočitev v Standard sobi (stran cesta) za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Prepustite se sprostitvi vRemisens Premium Hotelu Kvarner! ✔hotel s 4* v Opatiji, ob morju in obdanz razkošnim zelenim parkom ✔prvi hotel na jadranski obali – v celoti prenovljen ✔popolnaizbira za vse goste, željne počitnic v znamenju tradicije in kakovosti.


Remisens Premium HotelKvarner se nahaja v bližini opatijskih znamenitosti in ponuja izjemno namestitevna Opatijski rivieri. Posvetite se sebi in uživanju v sproščenem inmirnem vzdušju wellness in spa centra, zunanjega bazena obdanega z zelenjem,ali zasebne plaže s pogledom na modrino Kvarnerja. Prepustite se romantičnemugastronomskemu doživetju ob najokusnejših specialitetah à la carterestavracije. Remisens Premium Hotel Kvarner je avtentičen hotel zznačajem, intimen in nevsakdanji. Ponuja poseben doživljaj bivanja, ki je prilagojenvsakemu posameznemu gostu.



Hotel je bil v celoti obnovljen leta 2014 in se je skategorizacijo štirih zvezdic pojavil na trgu v najlepši preobleki od nastanka.Zdaj obratuje v skladu z visokimi standardi, ki jih narekuje pripadnost hotelomRemisens Premium. Poleg prenove vseh sob je Remisens Premium Hotel Kvarnerdobil tudi novo območje Revital, ki daje novo razsežnost revitalizacijskemuoddihu.



Odlike Wellness & Spacentra Kvarner so ohranitev tradicije, poudarek na vrednotah izvirne kakovosti,originalni tretmaji in luksuz prepleten z naravnostjo Sredozemlja. Pri negiuporabljajo tudi vrhunske kozmetične izdelke francoske kozmetične hiše Sothysin švicarske kozmetične izdelke Niance. Remisens Premium Hotel Kvarner imazaseben dostop do plaže s peščenim morskim dnom. Hotelskim gostom so na voljoležalniki in senčniki. Plaža se nahaja v bližini prvega in najbolj znanegaopatijskega kopališča Angiolina, danes znanega pod imenom Lido.



Uživajte v dnevno svežihživilih in bogati vinski karti z izbiro 100 vin. Restavracija Isadora nudiedinstveno možnost uživanja v obroku z morsko kuliso v ozadju.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.