Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Silvestrovanje v Rimu in ogled Vatikana, Rim, Italija - 208 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x polpenzion in 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3* (okolica Rima) za 1 osebo

Silvestrovanje v Rimu in ogled Vatikana, Rim, Italija - 208 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 1x polpenzion in 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3* (okolica Rima) za 1 osebo

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Doživite novo leto v večnem mestu!


1.DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa v večernih urah iz navedenih vstopnih mest. Nočnavožnja v Italijo, proti Rimu. 


2.DAN: RIM IN VATIKAN: Po prihodu vitalijansko prestolnico bomo najprej obiskali znamenito papeško državo Vatikan.Ogledali si bomo zunanjost cerkev sv. Petra in Michelangelovo Pieta in vkolikor bo mogoče tudi notranjost. Po želji se bomo povzpeli na kupolo cerkve,od koder je krasen razgled na Vatikan z vrtovi ter na panoramo Rima. Po želji,za doplačilo in glede na možnost ogled Vatikanskih muzejev in Sikstinskekapele. Popoldan bomo nadaljevali z ogledi kulturnozgodovinskih znamenitostiVečnega mesta: ogled mogočnega Koloseja, Konstantinovegaslavoloka in nekaj prostega časa za kavo ali okrepčilo ter samostojne oglede innakupe. Zvečerprevoz do hotela v okolici, večerjain nočitev.


3.DAN: RIM – SILVESTROVANJE V RIMU: Po zajtrku ogledkulturnozgodovinskih znamenitosti Večnega mesta: trg Navona z vodnjakom Štirihrek, Panteon, vodnjak Trevi, kamor vržete kovanec, Španske stopnice,... Popoldan prosto za samostojneoglede, nakupe in priprave na najdaljšo noč v letu. Silvestrovo bomo preživelina ulicah Rima. Nočitev.


4.DAN: RIM – SLOVENIJA: Po zajtrku bomo obiskalirazgledni grič Kapitol, od koder je najlepši možen pogled na  Forum Romanum. Nekaj časa bomo namenili zaprigrizek ter zadnje nakupe spominkov in se v zgodnjih popoldanskih urahodpravili proti domu. V Slovenijo bomo prispeli v nočnih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.