Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: 3-dnevni jesenski wellness oddih v slovenskih Alpah -49%

Hotel Alpina 3* Kranjska Gora: 3-dnevni jesenski wellness oddih v slovenskih Alpah -49%

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

LAST MINUTE ponudba za jesenske počitnice v Kranjski Gori, v wellness Hotelu Alpina 3*, ki se nahaja direktno na smučišču Kranjska Gora. 3 dni z zajtrkom ali s polpenzionom ter vstopom v savno za 2 osebi, tokrat že od le 109 €,...


Odpeljite se na mini počitnice v Kranjsko Goro, v wellness Hotel Alpina 3*. Nahaja se direktno na smučišču, zaradi česar je Hotel Alpina priljubljen v vseh letnih časih.
Hotel Alpina 3* ima prijetne sobe s kopalnico, sedežno garnituro ter s satelitsko televizijo. Mogoča je uporaba wi-fija v javnih prostorih ter brezplačnega parkirnega mesta.
Z boljšo polovico gresta lahko tudi na mini wellness razvajanje, saj Mestoidej ponudba vsebuje tudi en vstop v savno, kjer vas bo finska savna nedvomno sprostila in vam okrepila imunski sistem.
Lahko pa obiščete tudi preostali del odličnega hotelskega wellness centra, (po dogovoru s ponudnikom in proti doplačilu) ki nudi poleg finske savne še jacuzzi ter ročne masaže.
Kranjska Gora je pravi slovenski biser in priljubljena točka za aktiven ali wellness oddih. Nahaja se v naročju gora in ponuja kar nekaj atraktivnih znamenitosti. Svoj dopust lahko popestrite z ogledom Jezera Jasna, Kekčeve dežele, Zelencev, ali pa skočite na Vršič in v Planico.
Alpski oddih s pridihom wellnessa in sprostive, vam bo zagotovo napolnil baterije!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.