Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica, Hotel Vesna 3*: 3-dnevni termalni oddih z vključenim polpenzionom in kopanjem za 2 osebi le 156 €

Terme Topolšica, Hotel Vesna 3*: 3-dnevni termalni oddih z vključenim polpenzionom in kopanjem za 2 osebi le 156 €

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, vas pričakaje v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z...


Ob jugovzhodnem vznožju hriba Lom, kjer so nekoč kraljevali visoki topoli, je iz zemlje privrela voda. Čista kakor biser, živa kakor življenje samo. Termalni vrelec je v dolino Toplice vse od 16. stoletja privabljal tiste, ki cenijo moč naravnega. Tam, na robu gozda, danes stoji sodobno zdravilišče, ki razvaja z vsem, kar ponuja narava.
Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, vas pričakaje v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.
Hotel Vesna predstavlja srce zdravilišča Terme Topolšica. V njem se dnevno vrstijo različne prireditve, zabavni popoldnevi in kulturna večerna dogajanja. Prostorne in lepo urejene sobe hotela nudijo vse, kar boste potrebovali za prijetno bivanje (televizijo, telefon, kopalnico s prho ali kadjo, stranišče, sušilnik za lase).
V osrčju hotela Vesna se odpira mesto vodnih atrakcij za vso družino. Topli vrelci, bazen za otroke, masažne prhe, masažni bazeni in prave rimske kopeli zagotavljajo, da vam tudi v malce hladnejših dneh ne bo dolgčas. V hotelu je gostom na razpolago notranji pol-olimpijski bazen (temperature približno 29° C) in zimsko-letni bazen, (temperature 33°C - 36°C) s podvodnimi masažami in masažnimi bazeni. Našli boste tudi otroški bazen.
Ob notranjih in zunanjih bazenih vas bodo v hotelu razvajale še finske in infra savne ter turške kopeli, lahko pa si privoščite tudi urice sončenja v solariju. Hotelski restavraciji vselej postrežeta s kulinaričnimi dobrotami, aperitiv bar in kavarna pa sta kot nalašč za kramljanje ob pijači ali okusni sladici.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.