Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Adventni izlet: Tirolska božična pravljica v Kitzbühel in Zell am See že od 19,90 €

Adventni izlet: Tirolska božična pravljica v Kitzbühel in Zell am See že od 19,90 €

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprehodite se po Kitzbühelu, enem najbolj elegantnih tirolskih mestec in obenem mondenem zimsko-športnem letovišču in si ob oglejte tudi svetovno znani Petelinji greben, kjer poteka najbolj znana in nevarna smučarska tekma. Vaše...


TIROLSKA ADVENTNA PRAVLJICAOdhod avtobusa iz Slovenije v jutranjem času. Vožnja po turski avtocesti proti Bischofshofnu in od tam proti Tirolski. Prvi postanek v enem najbolj elegantnih tirolskih mestec - Kitzbühelu. Sledil bo sprehod po mondenem zimsko – športnem letovišču, ki je stisnjeno pod svetovno znani Petelinji greben, kjer poteka najbolj znana in nevarna smučarska tekma. Alpska arhitektura, bogata kulinarična ponudba in domačini v irhastih hlačah in domačinke v dirndlih, so zagotovo paša za oči. Nekaj prostega časa bo za samostojne oglede in božično-novoletne nakupe.
Pot bomo nadaljevali proti idiličnem mestecu Zell am See, ki je locirano ob enem najlepših alpskih jezer. Jezero in mesto obdajajo številni znani vršaci. Mesto odlikuje slikovita narava in zimski alpski utrip. Videli bomo: cerkev Sv. Hippolitam, Grad Rosenberg (mestna hiša), Ferry Porsche Kongresni center Zell am See, Casino Zell am See. Po ogledu mesta bomo imeli dovolj prostega časa za samostojne oglede in božično-novoletne nakupe ali za prigrizek. Seveda bomo počakali, da se prižgejo adventne lučke in se predbožično razpoloženi odpravili na povratek proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.