Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Mozart 5* Opatija: Prestižen SPA oddih z vključeno 3-hodno večerjo v centru Opatije le 83,50 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Hotel Mozart 5* Opatija: Prestižen SPA oddih z vključeno 3-hodno večerjo v centru Opatije le 83,50 € za 2 osebi. Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pohitite in rezervirajte prestižne počitnice v Opatiji za SUPER CENO! Povabite dragega ali drago v čudovito Opatijo in se razvajajta v prestižnem 5* Hotelu Mozart. Ekskluzivna Mestoidej ponudba vključuje 1x nočitev s polpenzionom...


Razvajate se v enem najlepših hotelov Opatije in odkrijte, zakaj Opatija že od nekdaj vabi obiskovalce iz celega sveta in velja kot biser Jadrana. Pričakuje vas nepozaben morski oddih v čudoviti prostorni standard sobi, razvajanje v priznanemu SPA-ju in wellnessu ter sproščanje ob čudoviti opatijski rivieri. Hotel Mozart 5* je leta 2010 bil razglašen za najlepši butični hotel na Jadranu. Možno doplačilo za superior ali deluxe sobo z balkonom.Hotel Mozart ponuja 29 sob in suit, opremljenih v secesijskem duhu, ki ustvarjajo vzdušje kraljevske preteklosti, dopolnjene pa so z vso potrebno sodobno opremo.
Hotel ni priljubljen samo zaradi čudovitih sob, temveč tudi zaradi priznanega wellnessa, fitnesa in kozmetičnega studija. Uživajte v čudovitem oddihu ob morju in se znebite stresa v savnah in kopelih ter dovolite, da voda odnese vaše težave in skrbi. Vsekakor priporočamo sprostitev v japonski kopeli, edini te vrste v državi. Po sprostitveni terapiji si privoščite še zdrav wellness napitek na hotelski terasi, daleč od ostalega sveta …


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.