Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Laško: Romantična kopel ČOKOLADNE sanje (60 min.) z večerjo za 2 le 59 €

Thermana Laško: Romantična kopel ČOKOLADNE sanje (60 min.) z večerjo za 2 le 59 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Bogastvo kakava je neizmerno. Vsebuje namreč veliko antioksidantov, vitaminov, mineralov, ima pomlajevalni učinek… Kopel je obogatena z eteriko čokolade. Razvajanje zaokroži sladko presenečenje - kakavova krema s piškoti in bananin...


Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko in izboljšalo vajino počutje. V Thermani Laško si bosta v paru privoščila enourno razvajanje polno čokoladne arome, ki se bo pričelo s kopeljo in nadaljevalo s sladkim presenečenjem.
Bogastvo kakava je neizmerno. Vsebuje namreč veliko antioksidantov, vitaminov, mineralov, ima pomlajevalni učinek… Kopel je obogatena z eteriko čokolade. Razvajanje zaokroži sladko presenečenje - kakavova krema s piškoti in bananin napitek s kakavom. Po osvežujoči kopeli se prepustita razvajanju brbončic, s katerim vas bodo presenetili kuharski mojstri v Thermani Laško.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.