Hotel Medno, Ljubljana, Medno, Slovenija - 62 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Souporaba savne (finska in infrardeča savna)

Hotel Medno, Ljubljana,...

Hotel Medno, Ljubljana, Medno, Slovenija - 62 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Souporaba savne (finska in infrardeča savna)

Rezerviraj za 12,00 €

62,00 €
Cena
62,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Za vse tiste, ki sivčasih želite pobegniti v pravljični svet. Daleč stran od vsakodnevnih misli inmestnega utripa le v svoj svet. Pričarajte si sanjsko magijo in se predajte opojnim vonjemkopeli. Preživite mirno popoldne v privatni sobi z masažnim bazenom. Pogrejete se lahko v savnahter svoje misli in telo sproščate v intimnih sprostitvenih kotičkih. Obprijetni glasbi in skodelici izbranega čaja bodo vaše misli odplavale dalečproč. 


Romantični večer v dvoje vam pripravljajo ob izbranemu vinuin soju sveč. Noč preživite v moderno opremljenih sobah s pridihom domačnostiin prečudovitim pogledom na Alpe.  


Hotel Medno se nahaja v mirnem zelenem okolju, samo 9 kilometrov stran od središča Ljubljane. Če si želitespočiti um in telo ter s pravšnjo mero pobegniti iz mestnega vrveža, je topravi kraj za vas. Hotel Medno na eni strani obdaja gozd, na drugi strani papogled uide na turkizno reko Savo in zasnežene Kamniško - Savinjske Alpe.


Je kraj, ki je ujet med mestom in podeželjem.

Lokacija

Medno 54
1210
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Medno, Ljubljana, Medno, Slovenija - 62 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Souporaba savne (finska in infrardeča savna)«