Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

60-minutni DIAMANTNI PILING + ČIŠČENJE OBRAZA + MASAŽA OBRAZA + MASKA za vaš tip kože v Salonu Emporias (kuponi so veljavni do 31. 1. 2019)

60-minutni DIAMANTNI PILING + ČIŠČENJE OBRAZA + MASAŽA OBRAZA + MASKA za vaš tip kože v Salonu Emporias (kuponi so veljavni do 31. 1. 2019)

63%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Koža na obrazu je najbolj izpostavljena vsakodnevnim dejavnikom, ki povzročajo, da je naša koža vse tisto, česar si ne želimo. Še posebej stresno nanjo delujeta mraz in suh zrak. Toda s pravilno nego lahko koži povrnemo gladkost, napetost, čistost in njeno naravno lepoto.
V današnji ponudbi boste prejeli 60-minutno nego vašega obraza v salonu Emporias, ki vključuje čiščenje obraza, diamantni piling, masažo obraza in negovalno masko za vaš tip kože.
Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mlajše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Sam poseg sproži stimulacijo kolagenskih vlaken in pospeši rast novih celic v bazalni (globji ) plasti dermisa. Rezultat je sveža, sijoča in gladka koža.
Diamantni piling je neinvaziven kozmetični postopek in drugi najbolj popularen tretma, takoj za botoksom in filerji.
Postopek je NEBOLEČ, popolnoma higienski in hipoalergen, saj vakuum odstrani odmrle celice s površine kože, ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture. Po tretmajih koža občutno pridobi gladkost in nežnost, tvorijo se nove bazalne celice, stimulirajo se fibroplasti, ki povzročajo sintezo kolagena in elastina. 
Diamantni piling je prava izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži:
poškodb zaradi pretiranega izpostavljanja soncu brazgotine po aknah povečane pore, gube in gubice manjše pigmentne spremembe pri pojavu strij koža ki je brez tonusa  Diamantni piling se uspešno uporablja tudi za posege na vratu, dekolteju, hrbtu, rokah, komolcih in kolenih.
Prvi rezultati so vidni že po prvem tretmaju (do 15% boljša struktura kože). V večini primerov je v povprečju potrebnih 3- 6 tretmajev. Primeren postopek in število ponovitev ob predhodnem pregledu svetuje kozmetičarka.
Masaža obraza ponuja priložnost popolne sprostitve duha in več pozitivnih učinkov na kožo. Znano je, da masaža izboljšuje krvni obtok. Povečuje prekrvavitev in s tem oskrbo ter nahranitev celic s kisikom. Zaradi te lastnosti se masaža priporoča predvsem starejšim koži in koži kadilk in kadilcev. Masaža izboljšuje tudi limfni obtok in tako spodbuja odplavljanje nakopičenih snovi, kar je zaželjeno predvsem pri negi mozoljaste kože.
Masaža kožo mehča in pomaga pri hitrejši regeneraciji tkiv. Koristna je predvsem za zabrazgotinjene kože, kot posledica operativnih posegov ali ozdravljenih aken. Z masažo koža postane bolj elastična, vitalna in mehansko odporna, česar si želimo pravzaprav vsi. Poživlja centralno in periferno živčevje ter izboljšuje psihično počutje. Je priložnost za ublažitev vseh negativnih učinkov stresa, ki jim je koža dandanes izpostavljena.
Ozaveščena ženska ve, da je lepa ženska tista, ki se lepo in dobro počuti v svoji koži, za katero je potrebno skrbeti učinkovito in redno!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.