Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Opal Art, Bihać, Bosna in Hercegovina - 75 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Opal Art, Bihać, Bosna in Hercegovina - 75 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! Obiščite Lohovo in Hotel Opal Art! Lohovo, vasica sredi narave, je idealna destinacija za vse, ki se želijo vrniti v čas preprostosti. Hotel se nahaja na zanimivi lokaciji na reki Uni, v bližini privlačnih slapov. Ne dosegu roke se nahajajo Nacionalni park Una, Nacionalni park Plitvička jezera in pa tudi mestno središče Bihać.     


Cilj Hotela Opal Art je turistični razvoj Nacionalnega parka Una in njegove okolice ter seveda predstavitev vseh lepot tega kraja bodočim gostom. Položaj hotela je idealen, saj omogoča hiter prihod do centra in starega mestnega jedra, po drugi strani pa se nahaja v naravnem okolju, ob reki in čudovitih slapovih, ki bodo osupnili vsakega gosta.   


Ta 4-zvezdični hotel ponuja brezplačen internet v vrtu in posamezne sobe s pogledom na reko. Vse sobe vključujejo TV z ravnim zaslonom, delovno mizo s stolom in zasebno kopalnico. Zajtrk vključuje bife, halal in vegetarijanske jedi.   


Hotel Opal Art je osredotočen na bosansko tradicijo. Tukaj lahko preživite stare čase v njihovi avtentičnosti. Kljub tradicionalnemu videzu goste pričakuje sodobna in moderna nastanitev ter odlična gastronomska ponudba, ki bo navdušila vse. Prijazno osebje in tradicionalna bosanska gostoljubnost, ter moderno opremljen objekt vam bo zagotovo ostal v lepem spominu! 


Idilični dopust v naravi se lahko doživi tudi z različnimi izleti, raziskovanjem okolice in sprostitvijo na podeželju!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.