Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

75-minutna AJURVEDSKA masaža CELEGA TELESA v Studiu Kvadrus v Ljubljani

75-minutna AJURVEDSKA masaža CELEGA TELESA v Studiu Kvadrus v Ljubljani

69%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ajurvedska masaža je starodavni sistem masaže, na osnovi katerega so nastale številne poznejše oblike masaže. Skozi energijski sistem (čakre) uravnava ravnovesje življenjske sile in blagodejno deluje na telo in um. Izvajalec ajurvedske masaže skrbno in s premišljenimi gibi sledi energijskim potem in stimulira akupunkturne točke na telesu. S tem odpravlja zastoje v pretoku energije in sproži samodejno razstrupljanje telesa. Tako se začne vzpostavljati naravno ravnovesje. Masaža ima globok sproščujoč učinek. Deluje na vsa tkiva, organe in kanale ter jih revitalizira. K dodatnemu učinku pripomorejo še izbrana masažna olja.
Ajurvedska masaža lahko pomaga pri:Visokem ali nizkem pritiskuSlabi prebaviTesnobiČustvenih stiskahDepresijiŽalostiBolečinah v hrbtenici in vratu, kolenih in nogahGlavoboluNamenjena je vsem, ki si želite kvalitetnega življenja in notranjega miru. Spet se vam bo povrnila energija s katero boste lažje kos stresu.
ZAKAJ OBISKATI STUDIO KVADRUS
Ker:delamo s srcemsmo natančni in resnismo strokovno podkovaninudimo varno okoljese lahko masirata dva istočasno-pri nekaterih uslugah je na voljo le en izvajalecmasira vas lahko maserka ali maserdelamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letupričakali vas bomo v prijetnem lokaluuporabljamo izključno slovenska oljalokal je klimatiziranna voljo je veliko brezplačno parkiriščena voljo vam je samopostrežni avtomat z prigrizki, toplimi in hladnimi napitki


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.