Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Krilo 3*: 3-dnevne počitnice v Dalmaciji z vključenim polpenzionom že od 89 € za 2 osebi. Hotel na plaži!

Hotel Krilo 3*: 3-dnevne počitnice v Dalmaciji z vključenim polpenzionom že od 89 € za 2 osebi. Hotel na plaži!

94%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Sprostite se in zadihajte s polnimi pljuči. Prepustite se toplim sončnim žarkom, vdihnite zrak blagega mediteranskega podnebja, borovega gozda in čudovitega morja ter poslušajte šepet narave, ki se vam prikazuje v svoji neizmerni...


Hotel Krilo je miren družinski hotel, ki se nahaja v srednji Dalmaciji. Hotel razpolaga s 3 enoposteljnimi sobami, 5 dvoposteljnimi sobami in 9 triposteljnimi sobami, s pogledom na morje in zasebno a la carte restavracijo. Nahaja se ob plaži, v središču dalmatinskega mesta z živahnim vzdušjem. To je idealno mesto za družinske počitnice, mlajše in starejše pare, ki si želijo mirnih počitnic. Prav tako je idealen, če si želite na kratko odpočiti od potovanja proti Makarski, Međugorju ali Dubrovniku.
Hotelska restavracija vsakemu gostu ponuja kakovostno hrano in pijačo, kot tudi bogat zajtrk in veliko izbiro a la carte jedi za večerjo. Meni je narejen tako, da zadovolji okuse in zahteve vsakega gosta, ponuja pa različne mesne in ribje jedi, jedi z žara, razkošne solate in različne priloge. Poleg najboljšega od mediteranske kuhinje, lahko uživate tudi v široki izbiri evropskih jedi, najboljša vina pa bodo vsekakor dodala poseben okus jedem.
Kot v vsakem dalmatinskemu mestu, se tudi tukaj predvsem v poletnih mesecih odvijajo različne zabave, na katerih lahko uživate v kulinariki, pijači in glasbi. Vsi navdušenci športa in aktivnih počitnic lahko uživajo v nogometu, rokometu, košarki, odbojki, kolesarjenju, sprehodih, potapljanju in številnih drugih aktivnostih.
Lokacija vam omogoča neomejene možnosti različnih izletov v okolici. Brač, Hvar, Šolta so otoki, ki so vam na dosegu roke in s svojo kulturno dediščino kličejo k obisku. Glavno mesto Dalmacije Split je od hotela Krilo oddaljeno le 14 km, zato je super izhodišče za ogled tega arheološko in kulturno bogatega mesta. Le 7 km od hotela pa si lahko ogledate mesto Omiš, slikovito mesto s pravim mediteranskim vzdušjem, ki je v srednjem veku slovel kot pravo gusarsko oporišče.
Vaš ponudnik se nahaja na področju: Srednja DALMACIJADalmacija je največja turistična regija Hrvaške. Razprostira se na območju otoka Paga do rta Oštro na jugu. Ne glede na ogromno geografsko lego so za vse dele Dalmacije značilne dolge plaže in bližine otoka Brač, Hvar, Korčula, Vis, ter otoka Pašman, Ugljan, Kornati.V Severni Dalmaciji so trije nacionalni parki: Narodni park Krka, Narodni park Paklenica in Narodni park Kornati. Zadar in Šibenik sta najpomembnejša mesta tega dela Dalmacije. Zadar je znan po svojih simbolih “Morske orgle" in "Pozdrav soncu", medtem ko je Šibenik znan kot najstarejše mesto na Jadranu.Najbolj znani otoki srednje Dalmacije so otok Brač, Šolta, Vis, Korčula, Čiovo, Lastovo in ena od najbolj zaželenih turističnih destinacij na Jadranu, otok Hvar. Srednja Dalmacija slovi po svojih čudovitih in dolgih plažah, ki so najbolj privlačne za turiste. Najbolj znane plaže so Zlatni Rat na Braču in Punta Rata v Breli. Slavna mesta Srednje Dalmacije so Split, Makarska Trogir in Omiš.UNESCO-vo mesto Trogir je prepoznavno po katedrali sv. Lawrence. Makarska je mesto, ki jo je v preteklosti zaznamovala neusmiljenost piratov, in kjer lahko uživate rafting avanture po reki Cetine.V Splitu lahko uživate vzdušje 1700 let stare Dioklecijanove palače, ki je pod zaščito Unesca. Še ena znana destinacija v Srednji Dalmaciji je mesto Hvar na otoku Hvaru. Hvar je znan kot mesto z največjim številom sončnih ur in je ena izmed najbolj obiskanih destinacij na celotnem Jadranu. Dalmacija je tudi raj za ribolov in kampiranje. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.