LAST MINUTE! VELIKA PIZZA PO IZBIRI (33cm), V RESTAVRACIJI RIBCA NA TROMOSTOVJU, VSE DNI V TEDNU! Pice in morske specialitete na žaru v osrčju Ljubljane

LAST MINUTE! VELIKA PIZZA PO IZBIRI (33cm), V RESTAVRACIJI RIBCA NA TROMOSTOVJU, VSE DNI V TEDNU! Pice in morske specialitete na žaru v osrčju Ljubljane

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Velika in slastna pizza po izbiri (premer 33 cm).Delovni čas VSAK DANPON od 08.00 do 16.00;
TOR-SOB od 08.00 do 21.00 ;
NED od 11.00 do 18.00KUPON JE VELJAVEN DO 1.12.2018Nekaj pic, ki jih lahko izkoristite..
Kraljevska pizza (pelati, mozzarela, gamberi, škampi, hobotnica, svež paradižnik, olive, oregano)Al Capone (pelati, mozzarela, prekajen losos, kaviar, olive, origano)Salmone (pelati, mozzarela, prekajen losos, rukola, češnjev paradižnik)Sicilijanska (pelati, mozzarela, inčuni, čebula, kapre, olive, origano)Tonno (pelati, mozzarela, tuna, koruza, sveža paprika, olive, origano)Frutti di mare (pelati, mozzarela, morski sadeži, tržaška omaka, olive, origano)Monte Carlo (pelati, mozzarella, češnjev paradižnik, origano)Če ste pomislili, da si lahko slastne morske dobrote privoščite le na počitnicah nekje ob morju, vam zagotavljamo, da vam lahko eno najbolj zaželenih rib in vse kar gre zraven postrežejo tudi v osrčju Stare Ljubljane.
Kulinarična ponudba Okrepčevalnice Ribca je vedno sveža, saj ji lega poleg centralne ribje tržnice omogoča, da svojim gostom ponudijo dnevno sveže morske dobrote, ki jih okusite v prijetnem ambientu, pod Plečnikovimi arkadami, od koder lahko občudujete Ljubljanico in mestni utrip.
Odlične morske dobrote pripravljajo v lokalu Ribca, in je kot nalašča za vse tiste, ki imajo radi ribe in druge morske dobrote.
Lokal je v samem centru Ljubljane in je tik ob Ljubljanici in ob turistični atrakciji TROMOSTOVJU!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.