Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Bellevue - Wellness oddih, Mali Lošinj, Hrvaška - 312 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi s pogledom na atrij za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Hotel Bellevue - Wellness oddih, Mali Lošinj, Hrvaška - 312 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni Superior sobi s pogledom na atrij za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://www.youtube.com/watch?v=c6Cx_Y5gAeQ&t=5s


Pripravite se na 5-zvezdični luksuz na Malem Lošinju in seprepustite 3-dnevni wellness sprostitvi v Hotelu Bellevue. Le nekaj razlogov,zakaj izbrati ta sodoben in razkošen hotel: ✔notranji in zunanji bazen z morskovodo ✔vrhunska SPA ponudba ✔zasebna plaža ✔prilagojeni programi in tretmaji ✔Spa Garden – masaže v vrtu ✔sodobna kongresna dvorana. Uživajte v življenju!


Hotel Bellevue je navzven minimalistično bel in enostaven, vnotranjosti pa z odprtim velikim atrijem in razkošjem daje videz posebnezračnosti in udobja. Mehka dnevna svetloba se popolnoma ujema z naravnimi tonivrhunsko oblikovanega pohištva in razsvetljave. To je odličen kraj zasprostitev in obnovo življenjske energije.


Po kosilu se napotite do zunanjega ali notranjega bazena alipa do hotelske plaže, zaplavajte in prepustite svoje telo zdravilnemu učinkumorske vode. Sprehodite se skozi hotelski park ali po obalni promenadi. V sencistoletnih borov vdihnite zrak prepojen z vonji alg in uživajte v prečudovitemrazgledu.Vse to je odličen uvod v Spa Garden, kjer se lahko sprostitev jacuzziju in prepustite ugodju masaže v vrtu. Sprostitev nadaljujte v SpaClinic coni, ki ponuja slow aging koncept, zdravstvene pakete, lepotne tretmajes kozmetiko Valmont, masaže in fitness.


Spočiti in z novo energijo pa se boste vedno znova vrnili nato čarobno mesto, kjer ste se v objemu morja in borov spomnili, kaj pomeniživeti življenje s polnimi pljuči.In še nekaj, ne pozabite na pomembna dejstva o Lošinju: ✔naotoku Lošinj je več kot 200 sončnih dni na leto, kar ga uvršča med eneganajbolj obsijanih otokov na Jadranu ✔na lošinjskem arhipelagu je več kot 250 kmurejenih sprehajalnih poti ✔arhipelag bogat s floro - več kot 1200 rastlinskimivrstami ✔znan po posebni mikroklimi in ga tako uvrščamo med aroma terapevtskosredišče.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.