Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmajske hiše Matrei - Ski opening, Matrei, Avstrija - 190 EUR - 3x nočitev v apartmaju 3* za 1 osebo, 2-dnevna smučarska vozovnica Ski Hit za 1 osebo

Apartmajske hiše Matrei - Ski opening, Matrei, Avstrija - 190 EUR - 3x nočitev v apartmaju 3* za 1 osebo, 2-dnevna smučarska vozovnica Ski Hit za 1 osebo

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Več gora, več snega, več zabave! Najboljša smučarska otvoritev ter največji in najbolj nor Snow Break 2018! Poleg tega pa še MEGA cena za 4-dnevno snežno uživanje.


Kaj vas pričakuje? Super hud žur na snegu z najboljšo animacijsko ekipo, otvoritveni koncert z Mirom Todosovskim in Radiom Aktual, koncert skupine Kingston, APRE SKI zabava z Radiom Aktual, ki vas bo s »hruškami« ogrela za večerne podvige, najbolj CRAZY žur v diskoteki z DJ Ney.


Kaj pa smučanje? Sneg bo! Vsi boste lahko testirali nove smuči Salomon. Čakajo vas športne igre na snegu in smučarska tekma vašega življenja ter bogate nagrade in druga »ledenoVroča« Snow Break presenečenja.


Nastanitev: standardni turistični apartmaji v privatnih apartmajskih hišah. Vsi so opremljeni s kopalnico in kuhinjsko nišo, televizijo, nekateri z brezplačnim Wi-Fi-jem. Lega: v centru ali v bližini centra mesteca Matrei, v bližini ski busa, ki pelje do spodnje postaje kabinske žičnice. V okolici so trgovine, bari, restavracije in picerije.

 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.

Roomba s9+ (s9558)
OMEJENA KOLIČINA