Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Pansion Stari Grad - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 90 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Pansion Stari Grad - Oddih v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 90 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite čudovito Sarajevo in se sprostite v Pansionu Stari Grad!


Pansion Stari Grad obstaja že od leta 2007 in ponuja namestitevv stilu osmanske in bosanske arhitekture. Pri vhodu v Pansion boste opazilispecifično bosansko gradnjo, ki vas bo popeljana nazaj v čas Osmanskevladavine. Pričakala vas bo topla dobrodošlica že pri samem vhodu v pansino.Imeli boste občutek kot da je to vaš drugi dom.  
 

Pansion ponuja 10 čudovitih in udobnih sob – apartma za 4 osebe,triposteljne, dvoposteljne in enoposteljne sobe. V celem objektu je na voljobrezplačen internet. V sobah se ne kadi. Vse sobe vsebujejo zasebno kopalnico,kabelski TV program, klimo, protipožarni alarm, grete ter hotelske vsebine kotso: brezplačni toaletni izdelki, sušilec za lase, storitev pospravljanja sobein zajtrk v sobi.


Vsekakor morate začeti dan z zajtrkom, Pansion Stari grad paponuja buffet zajtrk v salonu in na terasi. Terasa in sobe se ponašajo sčudovitim pogledom na znano olimpijsko goro Trebević.


Če nameravate v Sarajevo, Pansion Stari Grad je idealna izbiraza vas.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.