Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Komplet dveh ŠČITNIKOV za sprednji del STOPALA (za preprečevanje deformacije stopala in MORTONOVEGA NEVROMA) + Poštnina je BREZPLAČNA

Komplet dveh ŠČITNIKOV za sprednji del STOPALA (za preprečevanje deformacije stopala in MORTONOVEGA NEVROMA) + Poštnina je BREZPLAČNA

68%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Imate tudi vi pogoste bolečine v stopalih pri hoji ali teku? Bolečina, s katero se spopadate vsakodnevno, je izjemno moteča in vam otežuje hojo.
Dva ščitnika za boleča in deformirana stopala učinkovito zmanjšujeta pritiska na sprednjem delu stopala in nudita podporo sklepu. Ščitnik pomaga pri neprijetnih pritiskih, otiščancih in trdi koži ter lajša hojo. Udobno se prilagodi skoraj vsakemu obuvalu in ščiti osrednji del stopala pred pritiski in drgnjenjem. Super mehak silikon z vgrajenim razdelilcem prstov omogoča udobje in tako ščitnik ni moteč ter se ne premika med hojo.
MORTONOV NEVROM
Znaki:
- Otopelost
- Občutek ali mravljinčenje okrog stopala med tretjim in četrtim prstom
- Bolečina
Vzroki:
- Nepravilna obutev, ozki in premajhni čevlji
- Trda podlaga
- Nepravilna tehnika teka
Mortonov nevrom je vrsta kronične preobremenitvene poškodbe in rezultat dolgotrajnega ponavljanja napak. Pri teku sta tipični dve vrsti poškodb kosti: napetost v kosti in počena kost. Do takih poškodb pride zaradi ponavljajočih se mikrotravm kosti. Pri teku ob vsakem pristanku na tla delujejo na skelet sile reakcije podlage, ki so sicer veliko manjše od sil, pri katerih se kost zlomi. Pa vendar, če so kosti šibke, obutev slaba, podlaga trda in tehnika teka nepravilna, lahko to privede do degeneracije kosti. Najpogosteje se poškodujejo golenica, metatarzalne kosti in piščal.
Ločimo 4 stopnje:
1.stopnja: občutek neugodja
2.stopnja: bolečina se povečuje
3.stopnja: bolečina je tako močna, da tek in hoja nista več mogoča
4.stopnja: kost je že tako poškodovana, da poči
Sprva so simptomi blagi, trajajo le kratek čas, nato bolečina napreduje. Sčasoma lahko povzroči trajne poškodbe živcev na prizadetem območju in je rešitev samo operacija. Ko je nevrom razdražen in vnet, je lahko zelo boleče, saj se živci drgnejo ob kosti v nogi.
Ščtinik za stopalo v obliki blazinice deluje zelo dobro za razbremenitev pritiska. Primeren je kot zaščita za pritisk in drgnjenje pri ozki obutvi ali obutvi z visokimi petami. Upogibna oblika omogoča prilagoditev vsem oblikam stopal.
Za težave z deformacijo palcev si oglejte:
scitniki za palce
2x ŠČITNIK Hallux Valgus (5.90 €)


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.