Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Posestvo Na Škaluc: Hiška med krošnjami dreves z razvajanje v novem BAZENU s sončno TERASO le 149 € za 2 osebi. Popust na kopalne karte Thermana Laško in Rimske terme!

Posestvo Na Škaluc: Hiška med krošnjami dreves z razvajanje v novem BAZENU s sončno TERASO le 149 € za 2 osebi. Popust na kopalne karte Thermana Laško in Rimske terme!

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

EKO hiška na drevesu, atrakcija na podeželski domačiji Na Škaluc, ponuja sanje med krošnjami, nebeški mir ter razkošno in neokrnjeno naravo. Nočitev v eko drevesni hiški, z vključenim zajtrkom, razvajanjem v povsem novem BAZENU s...


Na dobrih šeststo metrih nadmorske višine, na vrhu hriba, kjer se ena dolina kodrasto nagubane pokrajine prevali v drugo, stoji posest Na Škaluc. Do nje pripelje lepa asfaltirana cesta, ki je normalno prevozna tudi pozimi. Nekdanje veliko in trdna posestvo Na škaluc, je z mladimi lastniki dobilo novo poslanstvo.
Posestvo Na Škaluc je družinsko vodeno in prav to je tisto, kar daje čar sami ponudbi. Gostoljubnost in prijaznost sta vrlini lastnikov, ki vas bodo z veseljem sprejeli v objem miru, daleč od vsakodnevne naglice in hitenjai. Posestvo je idealno za vse goste, ki iščete stik s pristno naravo, kot je le še malokje.EKO hišica visoko v krošnjah dreves je nova atrakcija na domačiji Na Škaluc. Romantično večerno vzdušje med krošnjami dreves, zagotavlja čarobno doživetje in sprostitev. Hišica je povsem lesena, tudi streha, ometi so iz gline. Domačnost daje hišici pohištvo, ki je izdelano iz cemprina, to je les visokogorskega bora, ki zelo diši in deluje tudi antialergijsko. 
V hišici je prostora za 4 osebe. Hiško sestavlja glavni prostor, dodani prostor kot galerija, terasa in kopalnica s tušem. Hišica ima tudi dvojno pomožno ležišče. Dodatni ležišči sta dostopni z lestvijo. V hiški je poleti prijetno hladno, pozimi bo hiška ogrevana. Naj omenimo še, da je hiška opremljena tudi z mini barom, popito pijačo boste plačali ob odhodu. V sklopu apartmajske hiše imajo tudi točilnico, kjer se boste lahko okrepčali s pijačo po želji.
Oddih v hiški je prava izbira za tiste, ki želite sprostitev in razvajanje v čudoviti naravi med krošnjami dreves, spokojen mir ter izvrstno domačo hrano, pripravljeno iz lokalnih surovin.
Nova pridobitev posestva Na Škaluc je PLAVALNI BAZEN, ki meri 10 m x 5 m, njegova globina pa je 145 cm. Ob bazenu je sončna terasa, kjer vas bo cel dan božalo sonce, seveda v kolikor si boste to želeli.
Podeželski wellness je samostojna lesena stavba, tik za kozolcem. Od glavnega objekta s suitama, točilnico in jedilnico je oddaljen 25 m, od hiške v krošnjah pa je do njega le par korakov čez dostopni most.
V enovitem objektu je prostorna finska savna. Njena posebnost je, da jo greje peč na drva, ki poleg mehke toplote drv, oddaja pritajeno svetlobo plamena. Prasketanje drv s pogledom skozi panoramsko okno, odkoder vam pogled sega na pomirjujočo zelenilo okoliškega hribovja, zagotavlja v tišini savne popolno relaksacijo in sprostitev duha..
Ko je vročine dovolj, izstopite skozi steklena vrata v pokrito počivališče, z udobnima gugalnikoma v prostor s tušem, s toplo in hladno vodo, odtod pa na odprto teraso. Vaš mir ob pogledu na zvezdno nebo lahko zmotijo le naši jeleni, ki se v mraku večkrat pasejo v obori zgolj lučaj stran.
V ponudbi je vključeno tudi razvajanje v podeželskem wellnessu, ki je poleg domače gastronomije posebnost posestva, saj se boste savnali v prijetni bio savni na drva (zasebna uporaba) ali plavanje v novem plavalnem bazenu ter sončenje na sončni terasi. Popolna romantika v naravi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.