Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Bohinj Eco Hotel, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 129 EUR - 1x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Bohinj Eco Hotel, Bohinjska Bistrica, Slovenija - 129 EUR - 1x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 1x bogat samopostrežni zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Razkošen Bohinj Eco Hotel s 4 zvezdicami je oaza miruin udobja na robu Triglavskega narodnega parka, 6,5 km od Bohinjskega jezera in20 km od Blejskega jezera.


Ponuja nastanitvene enote z opremo iz naravnihmaterialov ter s panoramskim razgledom na Julijske Alpe.Priznani hotel je bil odprt junija 2009 kot prviekološki hotel v Sloveniji. Nudi polnilno postajo za električna in hibridnavozila. V hotelski restavraciji vam postrežejo s slovensko in z mednarodnokulinariko ter s posebnimi vegetarijanskimi in nizkokaloričnimi jedmi,pripravljenimi iz ekoloških sestavin lokalnega izvora.


Vse sobe nudijo okna od stropa do tal, ki se lahkoodprejo na stežaj, tapecirana tla pa so primerna za alergike. Vsaka soba jeklimatizirana in vključuje talno ogrevanje, TV z ravnim zaslonom, mini bar,kopalne plašče ter copate.


Vodni park Bohinj se ponaša s preko 500m2 skupnih bazenskih površin! Bazeni so razgibano oblikovani in primerne globine za vse starosti. Bazenski kompleks je razdeljen v vhodno avlo z recepcijo in prvo solno sobo s piransko soljo v Sloveniji, garderobe od koder stopnice vodijo do glavnega bazenskega prostora. Bazenski prostor ima večji rekreacijski bazen, dva jacuzzija in otroški bazen z atrakcijami. V glavnem rekreacijskem bazenu se lahko razvajate v zvočni votlini ali pa se pocrkljate v votlini za zaljubljene.


Tisti bolj adrenalinskega tipa, pa se lahko preizkusite na bazenski plezalni steni ali se spustite po toboganu! Rekreacijski bazen je primeren tudi za animacijo starejših in mlajših! Bazenske atrakcije in efekti, kot so: masažne kadi, vodne šobe, divja reka, tropski slap Vam bodo gotovo še v dodatno veselje.


V neposredni bližini se lahko podate na plezanje,raftanje in pohodništvo ali pa obiščete bližnji adrenalinski park. Hotel nuditudi shrambo za kolesa in možnost najema koles. Parkirate lahko na varovanemzasebnem parkirišču. Ogledate si lahko slap Savica, ki je oddaljen 10 km. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.