Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Goldene Rose 3* Superior: SKI počitnice s polpenzionom blizu Kronplatza v hotelu z lastnim SPA-jem, do -53%

Hotel Goldene Rose 3* Superior: SKI počitnice s polpenzionom blizu Kronplatza v hotelu z lastnim SPA-jem, do -53%

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Čudovite zimske počitnice v vrhunskem družinskem Hotelu Goldene Rose 3* Superior oddaljenem le 15 minut od priljubljenega smučišča Kronplatz, ki se ponaša s 116 km prog! Zimske počitnice z vključenim polpenzionom, pijačo...


To zimo se odpravite na najboljše zimske počitnice v objemu magičnih Dolomitov in doline Puster, le 15 minut od priljubljenega smučišča Kronplatz! Vabimo vas v pravljični družinski Hotel Goldene Rose 3* Superior, ki goste navdušuje s svojim gostoljubjem in pestro ponudbo! Podajte se na bele strmine Kronplatza (Plan de Corones), ki je od hotela oddaljen le 15 minut vožnje in uživajte v zimski idili smučišča, ki se ponaša z 116 km prog ter 32 prenovljenih in zelo modernih gondol in žičnic.
Odpočili si boste v prijetnih dvoposteljnih sobah Hotela Goldene Rose, opremljenih v rustikalnem stilu, ki vam bodo zagotovile prijeten spanec in počitek, hkrati pa boste uživali v vseh modernih vsebinah kot so telefon, sef, Wi-fi, satelitska TV in moderne kopalnice s sušilcem las. Osebje pa bo poskrbelo da bo vaše bivanje zares brezskrbno in prijetno, z veseljem bodo za vas organizirali tudi prevoz do Kronplatza, najeli učitelja smučanja ter vam priskrbeli smučarske karte.Vaše brbončice bodo razvajali s samopostrežnim zajtrkom z domačimi dobrotami, pecivi in okusno kavico ter 4 ali 5-hodno večerjo s tipičnimi italijanskimi in tirolskimi jedmi. Posebno doživetje pa vas pričakuje v njihovem novem SPA centru  »Oasis of Roses«, kjer se boste lahko razvajali v turški, finski, zeliščni in infrardeči savni, jacuzziju ter ledenimi in aroma tuši. Za popolno sprostitev bodo dodatno poskrbeli še z vrhunsko masažo, saj boste v paketu Mestoidej prejeli še vavčer v vrednosti 20 €.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.