Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Plaža, Pag, Otok Pag, Hrvaška - 54 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

Hotel Plaža, Pag, Otok Pag, Hrvaška - 54 EUR - 1x nočitev za 2 osebi, 1x zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu! Obiščite Pag in obnovljen ter moderen Hotel Plaža!  Otok Pag je eden največjih Jadranskih otokov, otok z najdaljšo obalno linijo na Jadranu. Poleg zalivov, rtov in plaž se lahko otok pohvali z zanimivo zgodovino, ki je za seboj pustila številne sledi. Z otoka ne smete oditi brez pokušine svetovno znanega paškega sira, kakšne domače olive ali dobrega vina!


Hotel Plaža je manjši družinski hotel s 30 dvoposteljnih in 8 družinskih sob. Vse sobe so klimatizirane in gostom nudijo sef, brezplačen Wi-Fi, LCD televizor in mini bar. Hotel se nahaja na sami plaži, od samega središča mesta je oddaljen 700 m. Poleg standardne ponudbe v hotelu, je gostom na razpolago tudi »a la carte« restavracija, kot tudi garaža povezana z recepcijo. Če si želite pobegniti od stresnega vsakdanjika, sta poletna terasa z barom in glasbo ter koktajl bar poleg bazena idealna za sprostitev.


Otok Pag je eden največjih hrvaških otokov, dolg 63 km in širok 5 km.Obiščite Stari grad, nekoč veliko in bogato mesto, utrjeno z močnimi cenami. Na podlagi najdenih ostankov antičnih spomenikov, se sklepa, da je mesto obstajalo že v helenskem obdobju. Od devetih stolpov, ki so obkrožali mesto Pag, samo en je ostal, in sicer Stolp Skrivanat. Spomenike, ki jih je vredno obiskati so Knežev dvor, cerkev sv. Frana ter cerkev sv. Jurija, zaščitnika mesta Pag.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.