Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sofijin Dvor - Rimske Terme, Rimske Terme, Slovenija - 259 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Sofijin Dvor - Rimske Terme, Rimske Terme, Slovenija - 259 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo pri nas! Kar 41% popusta za vip paket v Hotelu Sofijin dvor 4*! Ne zamudite priložnost za razvajanje in sprostitev. V srcu neokrnjene narave, kjer se srečata bogata zgodovina in sodobna arhitektura, tradicija pripoveduje zgodbo o Rimskih termah. Tančica klasike, ki jo obdaja, v sebi nosi neminljiv čar in večno lepoto, s katero obiskovalce popelje v zdraviliški raj.


Rimske terme se nahajajo v Rimskih Toplicah, ob reki Savinji, kjer pod pobočjem visokega Stražnika iz triadnih dolomitskih skal izvirajo vrelci s termalno vodo. Zdravilnost termalnih voda iz tega območja so znali ceniti že stari Rimljani. Dolina Rimskih Toplic obdajajo gozdnata pobočja okoliških hribov, ki kotlino ščitijo pred vetrom in poletno vročino. V sebi hranijo bujno vegetacijo in eksotične rastline iz vseh koncev sveta, kar obiskovalcem omogoča sprostitev in uživanje v raznoliki naravi. Prav to pa je tisto, kar naredi Rimske terme in njihovo okolico še posebej atraktivno.


Hotel Sofijin dvor 4* ponuja 43 luksuzno opremljenih enoposteljnih in dvoposteljnih sob ter hotelskih apartmajev. Vse sobe so opremljene z LCD televizorjem, telefonom, mini barom, sefom, klimatsko napravo in priključkom za internet. Hotel Sofijin dvor je opremljen v klasičnem slogu brezčasneelegance. Obiščite Rimske Terme, se sprostite v termalnem bazenskem kompleksu ter se osvežite s svežo vodo iz Amalijenega vrelca. 

 




Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.