Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Arena - zlata jesen na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Hotel Arena - zlata jesen na Pohorju, Maribor, Pohorje, Slovenija - 149 EUR - 2x nočitev v Superior sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ne spreglejte MEGA ponudbo za idealne jesenske počitnice na Pohorju! Kar 61% popusta za popoln wellness oddih v Hotelu Arena! Stran od mestnega vrveža ob obronkih Pohorja preživite prijeten oddih v zeleni naravi ali pa se razvajate v Hotelu Arena, kjer bodo poskrbeli, da se boste miselno, duševno in telesno sprostili.
 
 
Hotel Arena je hotel kategorije štirih zvezdic, umeščen na obronke Mariborskega Pohorja. Leži v neposredni bližini najdaljšega osvetljenega smučišča v tem delu sveta. Je kot ustvarjen za športnike, poslovneže, družine in tudi individualne goste, ki si želijo preživeti nekaj sproščujočih dni v osrčju narave. 
 
 
Hotel Arena svojim gostom nudi veliko sončno teraso s pogledom na stadion in gozdove ter wellness center z whirlpooli, savnami, počivališčem in fitness centrom. Ponudba je zaokrožena s sodobno seminarsko dvorano (do 60 udeležencev), veliko restavracijo, a la carte restavracijo, zimskim vrtom in lobi barom.


Energijski wellness center je harmonija čutnega ugodja. Razvajate se lahko z energijsko podkrepljenimi programi wellness centra hotela Arena. Programi temeljijo na individualnem holističnem pristopu, ekoloških in organskih linijah z rastlinsko aktivnimi substancami za nego obraza in telesa. Velike, sodobne, svetle in prijetne savne se razprostirajo na 400 m2. Na voljo so: Finska savna, Parna savna, Kromoterapevtska savna in Toplotno-sevalna infra savna in prostori za sprostitvene programe in nege obraza in telesa.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.