Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Oddih v Neumu - Villa Bellevue, Neum, Bosna in Hercegovina - 77 EUR - 2x nočitev v apartmaju z 1 spalnico za 2 osebi, Končno čiščenje

Oddih v Neumu - Villa Bellevue, Neum, Bosna in Hercegovina - 77 EUR - 2x nočitev v apartmaju z 1 spalnico za 2 osebi, Končno čiščenje

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo odprti, udoben, moderno in sodobno opremljen objekt in prostorne terase s prekrasnim pogledom na zaliv, ki ga imajo prav vse nastanitvene enote vile Bellevue… Če bi radi obiskali Neum in njegovo morje, ste lahko prepričani, da boste nastanjeni na odlični lokaciji!


Villa Bellevue se nahaja na idealni lokaciji in ponuja moderna dvosobna stanovanja, ki so primerna za velike družine. Od plaže je oddaljena le 2 min, od centra mesta pa 10 min hoje. Vsak apartma ima klimatizirane sobe z modernim pohištvom in opremo ter sodobno opremljeno kuhinjo. Dnevna soba ima udoben kavč z dodatnim ležiščem in televizijo. Gotje si lahko pripravijo domače jedi v kuhinji in uživajo v obedu na terasi. Zaprto parkirišče je gostom prav tako na voljo. Vse sobe in apartmaji imajo balkon, ki ponuja osupljiv razgled na celi Neumski zaliv. Poleg apartmajev, so na voljo tudi studio apartmaji, ki so moderno opremljeni, prostorni, s kopalnico in tudi nudijo čudovit razgled na morje.


Neum je mesto, turistično naselje in edina občina Bosne in Hercegovine na Jadranski obali. Nahaja je na hribovitem predelu obale Neuma oziroma Kleka. Občina pokriva 226 km2, ima 5600 prebivalcev, v samem mestu pa živi okoli 4000 prebivalcev. Neumska riviera je dolga 9 km, a zahvaljujoč razgibani obali je ta dolžina 24 km. Mesto je ime dobilo po »starem Neumu«, ki se je nahajal 2 km od obale. Neum je resnično novo mesto, ki je vzklilo na strmih pobočjih zaliva v drugi polovici preteklega stoletja.
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.