Turistična kmetija Pirc, Laško, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe

Turistična kmetija Pirc,...

Turistična kmetija Pirc, Laško, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe

Rezerviraj za 18,00 €

148,00 €
Cena
20%
Popust
29,00 €
Prihranek
119,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Pobegnite od vsakdanjihskrbi, naužijte se miru in lepotneokrnjene narave ter nahranitetelo in duha na turistični kmetiji Pirc!


Turistična kmetija Pirc ponuja elegantne apartmaje, opremljene stradicionalnim lesenim pohištvom, savno, brezplačen brezžični internet,kabelsko TV ter balkon ali teraso. Kmetija se nahaja na mirni lokaciji nahribovju nad Laškim in ponuja panoramski razgled na dolino reke Savinje.Sodelujete lahko v različnih kmetijskih dejavnostih in kupujetedomače izdelke, pridelane na kmetiji. Izkoristite lahko tudi popust v bližnjemspa centru.


Apartmaji imajo dnevno sobo s kavčem, zasebno kopalnico s prhoin sušilcem za lase ter popolnoma opremljeno kuhinjo s pomivalnim strojem, zelektričnim grelnikom za vodo in s hladilnikom. Stene prelepih apartmajev krasijoslike slovenskih akademskih slikarjev in Prešernovih nagrajencev: Mihe Maleša, Metke Krašovec in Maksima Gasparija.


Uživajte v rekreativnih sprehodih ali pa se s kolesom odpravitepo kolesarskih poteh, ki jih najdete v okolici. Obiščete lahko tudi različneznamenitosti, kot so zgodovinske cerkve, samostani in gradovi.Trgovine, supermarketi in restavracije se nahajajo v centruLaškega, približno 1,5 km stran,  najbližjesmučišče pa je oddaljeno 12 km. 

Lokacija

Lahomšek 1
3270
Slovenija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Turistična kmetija Pirc, Laško, Slovenija - 119 EUR - 1x nočitev v apartmaju za 4 osebe, 1x zajtrk za 4 osebe«