Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Doživite HALLOWEEN v GARDALANDU! Prevoz + vstopnica | 31. 10. 2018 - Odhod iz Ljubljane, Sežane, Nove Gorice ali Novega mesta

Doživite HALLOWEEN v GARDALANDU! Prevoz + vstopnica | 31. 10. 2018 - Odhod iz Ljubljane, Sežane, Nove Gorice ali Novega mesta

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Vabimo vas, da preživite HALLOWEEN v Gardalandu, najbolj znanem italijanskem zabaviščnem parku!
V parku ne manjka zabave za obiskovalce vseh starosti. Letos vas tam čaka nova in razburljiva 4D kinematografska izkušnja, piratska dogodivščina "I Corsari" v novi preobleki, za najmlajše obiskovalce pa se je v sezoni 2018 odprla Dežela pujse Pepe.
Doživite nepozabni dan, poln dogodivščin in adrenalina v zabaviščnem parku, ki je svetovno znan po Blue tornadu, Raptorju, Oblivionu in drugih atrakcijah. V parku je poskrbljeno tudi za žejne in lačne, tako da potrebujete samo še nekaj dobre volje in naj se zabava prične!

PROGRAM
Odhod iz Slovenije v jutranjih urah in vožnja proti Italiji, mimo Benetk in Verone proti Gardskemu jezeru do končnega cilja. V parku so obiskovalcem na voljo štiri tematske vasice, tri zvrsti atrakcij (fantazijske, pustolovske in adrenalinske), trgovinice, restavracije in predstave. Za najmlajše je poskrbljeno v posebnem delu, imenovanem Fantasy Kingdom, kjer lahko raziskujejo  drevesno hišo zmaja Peteršiljčka ali zabavajo z ostalimi igrali in maskotami parka. Priporočamo obisk Hiše norosti, kjer je nemogoče mogoče ali si ogledali predstavo na ledu ali prestavo v gledališču parka, adrenalinski Blue Tornado, Atlantido, Dolino kraljev z interaktivno atrakcijo Ramses, Divji zahod, Top Spin ali prvi wing coaster na svetu X–RAPTOR... Odhod iz Gardalanda je predviden ob 19h in prihod v Slovenijo v poznih večernih urah.
Polna mera zabave in adrenalina vas čaka – doživite jo z nami!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.