MASAŽA CELEGA TELESA V DVOJE ISTOČASNO(2x70 min), VKLJUČENA TUDI REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN LASIŠČA! UŽIVAJTE V DVOJE Z MASAŽO OD NOG DO GLAVE, Studio Kvadrus, Lj

MASAŽA CELEGA TELESA V DVOJE ISTOČASNO(2x70 min), VKLJUČENA TUDI REFLEKSNA MASAŽA STOPAL IN LASIŠČA! UŽIVAJTE V DVOJE Z MASAŽO OD NOG DO GLAVE, Studio Kvadrus, Lj

65%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>PONUDBA ZAJEMA MASAŽO CELEGA TELESA IN SPECIALNO MASAŽO STOPAL IN LASIŠČA V DVOJE 2x70min
* 40 minut masaže telesa,* 10 minut masaže lasišča,* 20 minut masaže stopal;
delamo vsak dan od 7,00 do 22,30 uredelamo ob sobotah, nedeljah, praznikih, skratka skoraj vse dneve v letuKER GRE ZA ODLIČNO AKCIJSKO PONUDBO, REZERVIRAJTE ČIM PREJ, DA SI ZAGOTOVITE TERMIN PO VAŠIH ŽELJAH
uporabljamo izključno slovenska olja
pri nekaterih specialnih masažah je na voljo le en izvajalec, zato je nujna pravočasna rezervacijarok unovčenja: 25.11.2018!
1. SUHA MASAŽA LASIŠČA
Eden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, preprečimo nastajanje prhljaja, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
2. MASAŽA TELESA
Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
3. MASAŽA STOPAL
Masaža stopal je primerna za vse ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. Pomaga pri relaksaciji telesa in duha. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa.
PRIPRAVA NA MASAŽO
Pred prihodom na masažo se doma stuširate. Če imate daljše lase si jih pred masažo spnete. 2 uri pred masažo niso priporočeni obilnejši obroki, kajenje, uživanje alkoholnih pijač... Po masaži priporočam 10 minutno tuširanje, v dveh urah po masaži popijte liter vode, počivajte.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.