Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Jesen v Premanturi - Apartma Tip B, Premantura, Istra, Hrvaška - 95 EUR - 2x nočitev v apartmaju tip B za 4 osebe (+ 1 dodatno ležišče), Uporaba klime

Jesen v Premanturi - Apartma Tip B, Premantura, Istra, Hrvaška - 95 EUR - 2x nočitev v apartmaju tip B za 4 osebe (+ 1 dodatno ležišče), Uporaba klime

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Megabon ponudba vas pelje v mestece Premantura, blizu Pule, v edinstveno doživetje antične zgodovine. Kombinacija zgodovinskih znamenitosti, rta Kamenjak v bližini in Medulinskega zaliva ter ogromno nenaseljenih otokov nobenega ne pustijo ravnodušne. Če pa vsemu temu dodamo še okusno domačo hrano in izvrstno vino, prijetno klimo, morje in oljke ... razlogov za obisk je več kot dovolj! 


Premantura je mesto na jugu istrskega polotoka, nedaleč od Pule. Celemu mesto dominira 27 metrov visok kamniti stolp. Uživate lahko v številnih kavarnah in restavracijah, kjer se lahko spočijete po celodnevnem sprehajanju po mestu in obisku vseh znamenitostih. Poleg impresivnega arheološkega muzeja morate obvezno obiskati simbol, Istre – Areno (amfiteater), Avgustov hram, Dvojna vrata, Forum, Kaštel, pa tudi številne cerkve. Področje je znano tudi po številnih naravnih lepotah. Uživate lahko v čudovitih plažah ter skritih zalivih, ki so obkroženi z borovci.


Dom Permantura se nahaja v novi zgradbi in je le 150 m stran od vhoda v Narodni park Kamenjak. Plaža pa je oddaljena le 350 m.


Enosobni apartma (tip B) je velik cca 50 m². V njem je hodnik z omaro, soba z veliko posteljo za dva (160 x 200 cm), omaro in dvema nočnima omaricama, balkon, kopalnica s prho, bidejem, umivalnikom in WC-jem in popolnoma opremljena kuhinja, združena z dnevnim prostorom, kjer so kavč, ki se spremeni v posteljo za dva, manjši kavč, ki postane postelja za eno osebo, in satelitska TV. Apartma je namenjen 5 osebam.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.