Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Topolšica - Ocepkov Gaj - Tip A, Topolšica, Slovenija - 130 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka), Brezplačen vstop v bazene za 4 osebe

Terme Topolšica - Ocepkov Gaj - Tip A, Topolšica, Slovenija - 130 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 4 osebe (2 odrasla + 2 otroka), Brezplačen vstop v bazene za 4 osebe

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno na Megabonu TOP prodajna ponudba! Za vse tiste, ki cenijo moč naravnega - Terme Topolšica - Ocepkov Gaj, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.


Na zelenem pobočju, nedaleč stran od osrednjega hotelskega kompleksa, se razprostira idilična vasica s 27 sodobno opremljenimi bivalnimi enotami.


Energijsko varčne hiše so grajene iz okolju prijaznih materialov in ponujajo dva tipa notranjih razporeditev (99 m² in 150 m²). Sodoben ambient in naravno bivalno okolje sta zagotovilo, da se boste v naselju Ocepkov gaj počutili prijetno domače.


Leseni počitniški domovi Ocepkov gaj s 4 zvezdicami so oddaljeni le 5 min hoje od term Topolšica Spa.


Hišice sredi mirnega gozda nudijo teraso, balkon in popolnoma opremljeno kuhinjo.Vsi apartmaji imajo teraso z mizico in stoli, balkon z ležalniki, direktno telefonsko linijo, plazma TV s satelitskimi programi, brezplačni dostop do brezžičnega interneta, brezplačni dostop do kabelskega interneta, alarm, trezor, sušilec za lase, mikrovalovno pečico, so klimatizirani, ogrevani in imajo talno gretje.


Terme Topolšica, odmaknjene od mestnega vrveža in divjih cest, svoje goste pričakajo v objemu gorskega zraka in spokojne tišine. Oko se spočije ob pogledu na okoliške hribe in korak začuti stik s samim seboj. Srednjegorska klima postreže z blagodejnimi učinki in mnogimi sončnimi dnevi. Za naravo, ki objema Topolšico, se zdi, da zdravi sama po sebi.


Terme Topolšica krasi zavidljiva tradicija zdravljenja in zdravilstva, zadnje posodobitve pa zdravilišče spreminjajo v razkošen termalno-turistični kompleks. Najsodobnejši wellness programi zdravilišča bodo zadovoljili še tako zahtevnega gosta, pestrost ponudbe pa bo v Topolšico privabila najrazličnejše obiskovalce. Terme Topolšica z značilnimi naravnimi danostmi poosebljajo vse tisto, kar potrebujeta telo in duša sodobnega človeka.

https://www.youtube.com/watch?v=IU1uM5d-vmI


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.