Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Depandanse San Simon Resort - Oktobrski vikend oddih, Izola, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

Depandanse San Simon Resort - Oktobrski vikend oddih, Izola, Slovenija - 152 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x polpenzion (bogat samopostrežni zajtrk in večerja) za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Depandanse hotelskega naselja San Simon se nahajajo vprelepem parku in so kot nalašč za družine z otroki, ki se bodo zagotovonajbolj razveselili velike plaže s tobogani in zabavne animacije. DepandansePalma, Korala, Sirena in Perla so del San Simon Resorta in se nahajajo v bližini plaže v Izoli. Obdane so zmediteranskim parkom. V okolici so športni objekti, ki vključujejo mini golf,odbojko na mivki in teniška igrišča.


V vsaki depandansi je 26 dvoposteljnih sob. Vse sobe imajotuš/WC, fen‚ klimo, direktni telefon, satelitsko televizijo. Recepcija za vsedepandase se nahaja v Hotelu Haliaetum.


Prehrana je organizirana v glavni restavraciji. Pogled naIzolo je prav iz restavracije San Simon najlepši. V restavraciji nudijo pesterizbor raznolikih jedi ter bogastvo mediteranskih okusov.


V Resortu je organiziran bogat animacijski program zaodrasle in otroke. Na hotelski plaži, ki se nahaja v naravnem zalivu so igriščaza odbojko na mivki, velik vodni tobogan, trampolin za otroke, možna jeizposoja manjših plovil ter peskovnik z igrali za otroke.


Plaža v San Simonu leži v bujnem sredozemskem zelenju, vbližini starega rimskega pristanišča, katerega mozaiki so pod vodno gladinovidni še danes. Sama plaža je primerna tudi za manjše otroke saj je v zalivupeščena s položnim pristopom v morje. Del plaže se nahaja v akacijevem gozdičkuz naravno senco, zelo primernem za družine z manjšimi otroki.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.