Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24 m ne glede na moč pogona v Navtičnem centru NAVTIKON. Tečaji se izvajajo v LJUBLJANI, MARIBORU, CELJU, KRANJU in NOVEM MESTU, vodijo in izvajajo izkušeni predavatelji (poklicni pomorščaki)

3-dnevni TEČAJ za VODITELJA ČOLNA do 24 m ne glede na moč pogona v Navtičnem centru NAVTIKON. Tečaji se izvajajo v LJUBLJANI, MARIBORU, CELJU, KRANJU in NOVEM MESTU, vodijo in izvajajo izkušeni predavatelji (poklicni pomorščaki)

50%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


ul>Kupite lahko neomejeno število kuponov, katere lahko tudi podarite, En kupon velja za eno osebo .Obvezna je predhodna prijava preko prijavnice (OBVEZNO v opombe vpišite šifro kupona): tečaj za voditelja čolna: http://www.navtikon.si/prijavnica-tecaj-za-voditelja-colna/ in za tečaj VHF-GMDSS: http://www.navtikon.si/prijavnica-tecaj-za-vhf-gmdss/Število mest na tečaju je omejeno.V primeru velikega števila prijav bo ponudnik razpisal nove termine. V primeru premajhnega števila prijav, se veljavnost kupona podaljša do naslednjega termina.Termini izvedbe tečajevCELJE : Tečaj za voditelja čolna: 10.,12.,13. sept.2018,(navtikon.si/lokacija-celje)Tečaj VHF-GMDSS: 3. okt. 2018 (navtikon.si/lokacija-celje-2)KRANJ: Tečaj za voditelja čolna : 19.,20.,21. sept. 2017 (navtikon.si/lokacija-kranj)Tečaj VHF-GMDSS: 4. okt. 2018 (navtikon.si/lokacija-kranj-2)NOVO MESTO :Tečaj za voditelja čolna: 19.,20. okt. 2018 (navtikon.si/lokacija-novo-mesto)Tečaj VHF-GMDSS: jesen 2018  (navtikon.si/lokacija-novo-mesto-2)LJUBLJANA: Tečaj za voditelja čolna:, 4.,5.,11. sept. 2018, (navtikon.si/lokacija-ljubljana)Tečaj VHF-GMDSS: 2. okt. 2018 (navtikon.si/lokacija-ljubljana-2)MARIBOR: Tečaj za voditelja čolna: 3.,6.,7. sept. 2017 (navtikon.si/lokacija-maribor)Tečaj VHF-GMDSS: 5. okt. 2018 (navtikon.si/lokacija-maribor-2)TRAJANJE TEČAJEV:Tečaj za voditelja čolna traja 3 delovne dni v popoldanskih urah (od 16:30 do pribl. 20:30 h),tečaj za VHFGMDSS TRAJA 1 delovni dan (od 16:30 do pribl. 20:30 h) V primeru, da predavatelj oceni, da kandidati niso dovolj pripravljeni na izpit, se tečaj podaljša, kar ne vpliva na ceno, saj je njihova edina naloga kvalitetna priprava tečajnika na uspešno opravljanje izpitaVsak udeleženec tečaja dobi vse potrebne informacije za prijavo in za uspešno opravljanje izpitaDoplačilo ob prijavi na izpit: - obvezno doplačilo za izpit, ki ga kandidat plača na Upravi RS za pomorstvo: 54,50 € - obvezno doplačilo za izpit VHF-GMDSS, ki ga kandidat plača na Upravi RS za pomorstvo: 49,50 €Ostala možna doplačila (v kolikor izberete 1. ponudbo): 10 € za priročnik za voditelja čolna v elektronski obliki in pomorska karta za vaje 25 € za priročnik za voditelja čolna – knjiga in pomorska karta za vaje


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.