Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Slovenija 4* Rogaška Slatina: 3-dnevni oddih z vključenim POLNIM ali polpenzionom le 159 € za 2 osebi 

Hotel Slovenija 4* Rogaška Slatina: 3-dnevni oddih z vključenim POLNIM ali polpenzionom le 159 € za 2 osebi 

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

3 dni v termalnem mestecu Rogaška Slatina v prestižnem 4-zvezdičnem hotelu Slovenija z vključeno storitvijo POLNI penzion ali polpenzion ter neomejenim kopanjem v hotelskem bazenu s termo-mineralno vodo, savnanjem in uporabo fitness...


Rogaška Slatina s svojo več 100-letno tradicijo sodi med najstarejša in največja slovenska zdravilišča. Je mesto, ki daje gostu vtis miru in igrivosti, je kraj izvirov in izvirnosti in vsekakor idealen kraj za sprostitev in nabiranje nove energije v času jesenskih počitnic!Hotel Slovenija ponuja moderno opremljene sobe, ki zagotavljajo popolno udobje in sprostitev: kopalnica (tuš ali kad, WC), kabelska televizija, telefon, sušilnik za lase, mini bar, copati, kopalni plašč, polovica sob je klimatiziranih, nekaj sob pa ima tudi balkon. Poleg tega pa hotel razpolaga tudi s sobami, ki so namenjene gostom, alergičnim na prah.
Vse za popolno sprostitev in ohranjanje telesnega ter duševnega zdravja dobite v hotelskem wellness centru. Hotel odlikuje tudi notranji bazen s termo-mineralno vodo. Kopanje v termalno-mineralni vodi bogati z natrijem, kalijem, kalcijem in magnezijem daje občutek prerojenosti, še posebej ugodno pa vpliva na vnetna in degenerativna obolenja sklepov in mehkih tkiv.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.