Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Apartmaji Val, Veli Lošinj: Počitnice v apartmaju za 2 do 4 osebe že od 30,50 €! Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

Apartmaji Val, Veli Lošinj: Počitnice v apartmaju za 2 do 4 osebe že od 30,50 €! Kreirajte svoj oddih sami: Število potrdil = število nočitev!

88%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Lošinj,  kvarnerski otok barv, sonca, dobre hrane in prekrasnega, čistega morja vas bo navdušil v vsakem letnem času. Vabimo vas na počitnice v Veli Lošinj v prijeten apartma 3 ali 4* za 2 do 4 oseb. Ekskluzivna Mestoidej ponudba...


Veli Lošinj se nahaja na južnem delu otoka Lošinja, ob dveh sosednjih zalivih, pod severnim pobočjem hriba Sveti Ivan. Visoke hiše, ki stojijo v prvi vrsti okoli pristanišča, in številne razkošne vile s prelepimi vrtovi nekdanjih kapetanov, lastnikov ladij in premožne gospode so značilnost tega lepega mesteca, ki je s 1000 prebivalci drugo največje naselje na otoku.
V vrtovih Velega Lošinja in parku pred današnjim zdraviliščem ter nekdanjo rezidenco nadvojvode Karla Stjepana je več kot 200 botaničnih vrst. V neposredni bližini Velega Lošinja se nahaja malo ribiško pristanišče Rovenska, ki pritegne pozornost s svojo prekrasno plažo, ribiškim vzdušjem in tradicijo ljudi, ki so svoje življenje posvetili morju in neposrednemu stiku z naravo.
Apartmaji:

Apartmaji 1:BELLA STUDIO 3* za do 2 osebi, na sliki 7.FEDERICA 3* za do 3 osebe 2+1, na sliki 8.BATO 3* za do 3 osebe 2+1, na sliki 9.MARIJA 3* za do 3 osebe 2+1, na sliki 10.

Apartmaji 2:TEO 3* za do 3 osebe, na sliki 11.DARKO 3* za 2 osebe , center mesta, na sliki 12. VILLA CASPER 4* za 2 osebi, na sliki 13. Apartmaji 3:KOBALE 2 3* za 3 osebe, center mesta, na sliki 14.PATRIK A3 za 3 osebe, 3*, Artatore, na sliki 15.Apartmaji 4:MARIANA A3 3* za do 4 osebe, na slikah 16 in 17. KOBALE 3 3* za 4 osebe , center mesta, na slikah 18 in 19. Apartmaji 5:ARMIDA 1 i 2 4* za 4 osebe, krasen razgled na brda, na sliki 20.PATRIK B4 3* za 4 osebe, Artatore, na sliki 21. 
Vaš ponudnik se nahaja na področju: KVARNERKvarner je območje, ki zaradi svoje raznolikosti podnebja, klime in vegetacije povezuje obale, otoke in gore, arhitekturo in kulturo že tri stoletja. Obalna pokrajina je v neposredni bližini gozda in hribovskega Gorskega kotarja. Na Kvarnerju lahko podoživite tudi razkošje trendovskih letovišč, kot so Opatija, ki nosi bogato turistično tradicijo, s parki in razkošnimi vilami in 12 kilometrov dolgimi sprehajalnimi potmi. Kvarner sestavlja Opatijska in Vinodolska rivijera, ter največji hrvaški otoki, kot so otok Krk, otok Cres, otok Rab in otok Lošinj. Kjerkoli na Kvarneju boste počitnikovali povsod lahko uživate vse raznovrstne dejavnosti kot so plavanje, jadranje, pohodništvo, planinarjenje, kampiranje, ribolov, ... Karkoli želite, narava ter temperatura morja in ozračja na Kvarnerju vam ponuja priložnost, da resnično uživate!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.