Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme VIVAT 4* superior: 3-dnevni ANTISTRESS oddih za pare z vključenim polpenzionom in MASAŽO za 2 le 229,90 €. Otroci do 4. leta bivajo brezplačno!

Terme VIVAT 4* superior: 3-dnevni ANTISTRESS oddih za pare z vključenim polpenzionom in MASAŽO za 2 le 229,90 €. Otroci do 4. leta bivajo brezplačno!

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Odlično antistresno razvajanje v Termah Vivat za PARe! 3-dnevni oddih v idilični prekmurski vasici Moravske Toplice z vključenim polpenzionom v dvoposteljni sobi Hotela Vivat 4* superior, neomejenim kopanjem v termalnem bazenskem...


Terme Vivat se nahajajo v severovzhodnem delu Slovenije v idilični vasici Moravske Toplice in so ponudnik vrhunskih turistično-termalnih, wellness, zdraviliških, poslovnih in športnih storitev. Sodobno opremljen Hotel Vivat 4* superior dopolnjuje edinstvena zdravilna bela in črna termalna voda, ki prihaja iz globin vrelcev Term Vivat, ter je natrijeva hidrogen karbonatna kloridna voda,ki ima priznan status naravnega zdravilnega sredstva.
Bazenski kompleks obsega približno 2000 kvadratnih metrov zunanjih in notranjih vodnih površin. Notranji del bazenskega kompleksa obsega: rekreacijski bazen z izplavalnim kanalom, whirlpooli in otroškim bazenom. Ločeni notranji bazenski kompleks z belo in črno termalno vodo in nešteto vodnimi masažami ter prostornimi počivališči je namenjen samo odraslim osebam. V zunanjem delu bazenskega kompleksa je olimpijski bazen, natur bazen z edinstveno črno zdravilno termalno vodo in otroški bazen.Svet savn Vivat obsega notranje in zunanje savne, od finskih, turških, infra, zeliščnih, tilarium savn do tematskega savnanja ’’cimprana kuča’’, zunanji bazen za knajpanje ter vrhunska počivališča, kje boste spoznali kulturo savnanja za sprostitev misli, lepoto telesa in duha.
Wellness center Vivat temelji na zgodbi petih kitajskih elementov (voda,les,ogenj,zemlja in kovina) in se prepleta z zgodbo lokalnih elementov (sončnica, mak, kamen, glina), s poudarkom na dobrem počutju in lepoti telesa ter duha s pestro ponudbo masaž, kopeli, nege telesa, terapij z ribicami Garra rufa, anticelulitnih in shujševalnih programov.V salonu tajskih masaž Tawan boste doživeli dotik Orienta, saj vas bodo tajske maserke z raznovrstnimi vrhunskimi masažami popeljale v daljne dežele Orienta in vam bodo približale 2.500 let staro tajsko tradiciji, ki bo poživila vaš duh in telo.Terme Vivat so odlična destinacija za predajanje toplim objemom termalne vode ter pohodništvo. Doživetje edinstvene prekmurske kulinarike ter prijaznosti tu živečih ljudi bo v vas pustilo nepozaben pečat.Torej, kaj še čakate? Že danes rezervirajte termin za svoje razvajanje v Termah Vivat!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.