Ubon Thai Ljubljana: Tajska masaža z aromatičnim oljem v PARu ali za 1 osebo (50 min.) -53 %

Ubon Thai Ljubljana: Tajska...

Ubon Thai Ljubljana: Tajska masaža z aromatičnim oljem v PARu ali za 1 osebo (50 min.) -53 %

Rezerviraj za 5,90 €

60,00 €
Cena
50%
Popust
30,10 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

29,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Poskrbite za svoje telo in duha ter se sprostite ob odlični tradicionalni tajski masaži ali nežni masaži z aromatičnimi olji. 50-minutna istočasna masaža v paru ali za 1 osebo že od 29,90 €, namesto 60 €!  Izbirate lahko med...


Vzemite si čas zase, pozabite na zunanji svet in se prepustite odlični masaži v centru Ubon Thai. Za vas so pripravili edinstven paket masaž, kjer lahko izbirate med tradicionalno tajsko masažo ali masažo z aromatičnimi olji.
Izbirate lahko med tradicionalno tajsko masažo ali tajsko masažo z aromatičnimi olji:
Tradicionalni tajski način masiranja spodbuja krvni obtok, sprošča napetost mišic ter ustvarja prijetno počutje in sproščenost. Maser masira s prsti in dlanmi, z rahlim raztezanjem za preprečevanje utrujenosti, tako da je velika koncentracija na akupresurnih točkah po celem telesu.
Za sprostitev telesa in duha je najboljša nežna masaža z aromatičnimi olji s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirujača in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vas s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha.
Pustite se razvajati profesionalnim in izkušenim tajskim maserjem!

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Ubon Thai Ljubljana: Tajska masaža z aromatičnim oljem v PARu ali za 1 osebo (50 min.) -53 %«