Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ubon Thai Ljubljana: Tajska masaža z aromatičnim oljem v PARu ali za 1 osebo (50 min.) -53 %

Ubon Thai Ljubljana: Tajska masaža z aromatičnim oljem v PARu ali za 1 osebo (50 min.) -53 %

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Poskrbite za svoje telo in duha ter se sprostite ob odlični tradicionalni tajski masaži ali nežni masaži z aromatičnimi olji. 50-minutna istočasna masaža v paru ali za 1 osebo že od 29,90 €, namesto 60 €!  Izbirate lahko med...


Vzemite si čas zase, pozabite na zunanji svet in se prepustite odlični masaži v centru Ubon Thai. Za vas so pripravili edinstven paket masaž, kjer lahko izbirate med tradicionalno tajsko masažo ali masažo z aromatičnimi olji.
Izbirate lahko med tradicionalno tajsko masažo ali tajsko masažo z aromatičnimi olji:
Tradicionalni tajski način masiranja spodbuja krvni obtok, sprošča napetost mišic ter ustvarja prijetno počutje in sproščenost. Maser masira s prsti in dlanmi, z rahlim raztezanjem za preprečevanje utrujenosti, tako da je velika koncentracija na akupresurnih točkah po celem telesu.
Za sprostitev telesa in duha je najboljša nežna masaža z aromatičnimi olji s tehniko glajenja in spodbujanja akupresurnih točk. Ta pomirujača in nežna, a hkrati učinkovita masaža izkoristi vse sestavine eteričnih olj, da delujejo na kožo in vas s svojimi prijetnimi vonjavami pa sprostijo telo in duha.
Pustite se razvajati profesionalnim in izkušenim tajskim maserjem!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.