Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Terme Zreče - Hotel Atrij Superior, Zreče, Slovenija - 206 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnih bazenih

Terme Zreče - Hotel Atrij Superior, Zreče, Slovenija - 206 EUR - 2x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, Neomejeno kopanje v termalnih bazenih

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ponovno in ekskluzivno na Megabonu – Hotel Atrij Superior v Termah Zreče po nikjer ugodnejši ceni! Prepustitese 3-dnevnem oddihu za 2 osebi, sprostite se v toplih termalnih vrelcih, vedinstveno opremljeni Savna vasi in razvajajte se v Idili, Weelness & Spacentru. Preživljanje počitniških dni v Termah Zreče je nepozabno, ne glede nato, ali jih preživljate športno, aktivno ali pa se raje predajate počitku inrazvajanju v družbi svojih najbližjih.


Odkrijte lepote, sprostitev in popolne užitke v idiličnipokrajini Zreškega Pohorja. Hotel Atrij Superior navdihuje zgodba o jabolku, ki ohranjamladost in predstavlja naravni vir zdravja in energije. Zgodba o jabolku jevidna v opremi hotela, v sadovnjakih, ki ga obdajajo ter v hotelski kuhinji, kibo navdušila vse ljubitelje kulinarike.


V Hotelu Atrij Superior se nahajata tudi sprostitveni center Idila inedinstveno opremljena Savna vas. Ne zamudite priložnosti za počitek natradicionalnem pohorskem kozolcu! Svoja poslovna srečanja in dogodke lahkoorganizirate v seminarskih sobah, ki se nahajajo v pritličju hotela.


Z zagotavljanjem kakovostnih storitev, okoljevarstveneuspešnosti in ekološke učinkovitosti, Hotel Atrij Superior omogoča zadovoljstvo inugodje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.