Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Valamar Carolina Hotel, Rab, Hrvaška - 537 EUR - 3x nočitev v troposteljni sobi morska stran z balkonom za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Valamar Carolina Hotel, Rab, Hrvaška - 537 EUR - 3x nočitev v troposteljni sobi morska stran z balkonom za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Samo pri nas lahko poMEGA ceni uživate v 4-dnevnem štirizvezdičnem udobju na atraktivnilokaciji ob morju na polotoku, Suha Punta z vključenim polpenzionom za 2osebi! Za vse ki želijo oddih ob morju in čudoviti plaži je ValamarCarolina Hotel idealna izbira.


Valamar Carolina Hotel nudi moderno opremljene sobe z balkonom, francoskoposteljo in kavčem, kopalnico s kadjo ter klimo. ValamarCarolina Hotel vas bo zagotovo navdušil s svojo ponudbo, katera vključuje hotelskorestavracijo z bogato samopostrežno ponudbo, zunanji bazen s sončno teraso inbarom ter bar s teraso ob plaži.


Za dodatno rekreacijo so na voljo tudi teniškaigrišča ter razburljive kolesarske steze, ki vas bodo pripeljale do parkaDundovo ter zanimivih zalivov na severozahodnem delu Raba. V večernih urah sesprostite z zabavnim programom in animacijo.


Okolicaponuja številne možnosti za sproščujoč in pa tudi aktiven oddih, zato jeValamar Carolina Hotel primeren za vsakogar! Jutranji tek, romantični sprehodiob plaži, plavanje, potapljanje ali pa razni izleti z ladjo – vse to lahkopreizkusite na oddihu na Rabu! Gostomje na voljo tudi vožnja s taksi ladjo od hotela Valamar Carolina do mesta Rabin nazaj.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.